12 Αυγούστου 2019

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έγινε graffiti

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έγινε graffiti με το σύνθημα «Eίμαστε όλοι αδέρφια»

Στα Σεπόλια πάνω στην Δυρραχίου δίπλα από το γηπεδάκι όπου γράφτηκε η εισαγωγή του πιο τρελού παραμυθιού του παγκόσμιου αθλητισμού, ο SAME84, διάσημος Έλληνας street art όπου πριν από περίπου 4 χρόνια είχε δημιουργήσει το διάσημο graffiti με τον Γιάννη επανήλθε με ένα νέο graffiti αφιερωμένο στην οικογένεια Αντετοκούνμπο.


Το σύνθημα που υπάρχει πάνω από την εικόνα τους: «We are all bros» (Eίμαστε όλοι αδέρφια). Δείτε το β
ίντεο:


Πηγές: efsyn.gr , youtube.com

Τραγούδι και κόμικ έγινε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Κίνα



Τραγούδι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο συνέθεσαν στην Κίνα μετά την ανάδειξη του διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστα ως MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ. Οι συνθέτες του τραγουδιού έφτιαξαν επίσης και κόμικ με τους σταθμούς της ζωής του μπασκετμπολίστα, το οποίο συνοδεύει το τραγούδι.

Με φόντο την ελληνική σημαία, οι δημιουργοί του τραγουδιού υπό τον τίτλο «Η αλφάβητος του Γιάννη» περιγράφουν τη διαδρομή του από τα παιδικά του χρόνια και τις μπασκέτες στα Σεπόλια έως τον τίτλο του MVP.

Στο τραγούδι γίνεται αναφορά στην προσπάθειά του Greek Freak να δουλέψει σκληρά για να προσφέρει τα απαραίτητα στην οικογένειά του, στον θάνατο του πατέρα του, στην πορεία του στο μπάσκετ, αλλά και στο ότι με τον αδερφό του, μοιραζόντουσαν ένα ζευγάρι παπούτσια, προκειμένου να παίξουν μπάσκετ.


Πηγή kathimerini.gr
Δείτε το σχετικό Βίντεο στο instagram.com







yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου