10 Δεκεμβρίου 2016

Μοντέλο της χρονιάς η Τζίτζι Χαντίντ!

Τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς φέρει από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η 21 ετών Αμερικανίδα Τζίτζι Χαντίντ. Απέσπασε το βραβείο Top Modelling στα Fashion Awards 2016, που διεξήχθησαν στο Λονδίνο, αφήνοντας πίσω της, μεταξύ άλλων, τη νεότερη αδελφή της Μπέλα και την καλή της φίλη Κένταλ Τζένερ, που ήταν επίσης υποψήφιες. 

Η Τζίτζι Χαντίντ γιόρτασε την επιτυχία της επί σκηνής με ένα «mannequin challenge», τη νέα μόδα του Ίντερνετ, που θέλει τους συμμετέχοντες να παραμένουν «παγωμένοι», για όσο τους καταγράφει η κάμερα 


Μετά τη βράβευσή της και εμφανώς συγκινημένη, η 21 ετών Αμερικανίδα -ο πατέρας της οποίας κατάγεται από την Παλαιστίνη- αφιέρωσε τον τίτλο της «σε όλους όσους ήταν τόσο αυθεντικοί και κοίταξαν πιο πέρα από αυτά που βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος», σύμφωνα με το BBC. 


Μεγάλοι σχεδιαστές, μοντέλα και διάσημοι λάτρεις της μόδας αψήφησαν το τσουχτερό κρύο στο Λονδίνο, για να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί στο Royal Albert Hall, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Μεταξύ των 4.000 καλεσμένων που έδωσαν το «παρών» στην τελετή, ήταν και οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ναόμι Κάμπελ, Λέιντι Γκάγκα και Κέιτ Μος.

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου