2 Απριλίου 2017

Ομαδικός βιασμός 15χρονης στις ΗΠΑ μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook

Ομαδικός βιασμός μίας 15χρονης από έφηβους στο Σικάγο μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook. Περίπου 40 χρήστες τον παρακολούθησαν και κανένας τους δεν ενημέρωσε την αστυνομία. Σημεία των καιρών...

Έναν 14χρονο, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στον ομαδικό βιασμό μίας 15χρονης, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές στο Σικάγο των ΗΠΑ. Μάλιστα, ο βιασμός της νεαρής κοπέλας είχε μεταδοθεί ζωντανά μέσω ειδικής εφαρμογής του Facebook.

Ο 14χρονος κατηγορείται για τουλάχιστον τρεις κακουργηματικές πράξεις, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τους υπόλοιπους έφηβους δράστες.

Η 15χρονη, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη στις 19 Μαρτίου, εντοπίστηκε μετά από δύο ημέρες και μεταφέρθηκε σε παιδιατρική κλινική.

Η οικογένεια του θύματος προσκόμισε στις αστυνομικές αρχές μία σειρά φωτογραφιών από το βίντεο του βιασμού, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βίντεο, προτού αφαιρεθεί από το Facebοοκ, έγινε αντιληπτό από περίπου 40 χρήστες του Facebook, εκ των οποίων κανένας δεν ενημέρωσε την αστυνομία.

Πηγές: Στοιχεία από naftemporiki.gr, ΑΜΠΕ, kathimerini.gr


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου