8 Απριλίου 2017

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 8.4.2017

Εγκαίνια και πάλι από τον Αλέξη Τσίπρα, αυτή τη φορά στα Τέμπη, με τον πρωθυπουργό να κόβει την κορδέλα στο ... κατάλληλο μήκος για να την βάζουμε στο κεφάλι όταν ... "παίζουμε τις κουμπάρες"! Όλα αυτά σύμφωνα με το σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, μετά τη συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Διαρκώς έχουμε καλά νέα, αλλά στο παρά πέντε βλέπουμε κάποιους να προσπαθούν να μεταφέρουν τον στόχο λίγο παραπέρα. Και επειδή εδώ "δεν παίζουμε τις κουμπάρες", εδώ παίζουμε με το μέλλον ενός ολόκληρου λαού, αυτό πρέπει να σταματήσει». Και φυσικά η αναφορά του στο παλιό παιδικό παιχνίδι, στις "κουμπάρες", σχολιάστικε ποικιλοτρόπως! 

Επίσης να σημειωθεί ότι η τελετή εγκαινίων των σηράγγων στα Τέμπη και τον Πλαταμώνα πραγματοποιήθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, σε κλίμα συγκρατημένης ευφορίας, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, παρουσία της Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου, υπουργών, βουλευτών και πλήθους εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της περιοχής και του κατασκευαστικού κλάδου. «Δεν διεκδικεί η κυβέρνηση την πατρότητα των έργων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας, «διεκδικούμε ότι καταφέραμε να ξεμπλέξουμε ένα κουβάρι που έδειχνε γόρδιος δεσμός χάρη στη σκληρή διαπραγμάτευση. Είμαστε περήφανοι γιατί χάρη στη σημαντική προσπάθεια ολοκληρώσαμε τα έργα και διασφαλίσαμε το δημόσιο συμφέρον».






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου