14 Νοεμβρίου 2020

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 14.11.2020

Φοράει μάσκα ο Αλέξης Τσίπρας, μάλιστα μάσκα που έχει το πρόσωπο του Παύλου Πολάκη! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή», με αφορμή την επίσκεψη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ στο «Σωτηρία» και το επικοινωνιακό του σόου έξω από τη ΜΕΘ χωρίς μάσκα!

Το ρεπορτάζ: 

Ο Πολάκης πήγε να κάνει αυτοψία στο Σωτηρία χωρίς μάσκα
(στοιχεία από Τα Νέα και το Facebook)

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης βρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στο «Σωτηρία», έπειτα από την κόντρα στο κοινοβούλιο τόσο του ίδιου όσο και του Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, για το πόσες από τις 50 κλίνες ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή στο «Σωτηρία» πράγματι λειτουργούν.

Μετά από την έντονη αυτή συζήτηση, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απεύθυνε ένα… challenge μέσω Facebook – σαν να είναι influencer και όχι εκλεγμένος αντιπρόσωπος του λαού στο κοινοβούλιο – στον κ. Τάσουλα να κάνουν μαζί «αυτοψία» στο νοσοκομείο Σωτηρία. 
Κύριε Τασουλα σας προκαλώ ΕΥΘΕΩΣ :
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!
Εγώ Ξεκιναω τώρα ,σας παρακαλώ ΕΛΑΤΕ!!
ΥΓ το έγγραφο που σας εστειλε ο Διοικητης επιβεβαιώνει ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ !!
Στήνοντας λοιπόν ολόκληρο επικοινωνιακό σόου, ο κ. Πολάκης πήγε στο «Σωτηρία» και έκανε την αυτοψία του, σύμφωνα με την οποία από τις 4 υπομονάδες του τμήματος ΜΕΘ άμεσα λειτουργικές είναι μόνο οι δύο: η πρώτη με 12 ασθενείς και η δεύτερη με 13 κρεβάτια άνοιξε αυτήν την εβδομάδα και υποδέχτηκε τους πρώτους της ασθενείς.

Και όλα αυτά, φυσικά, τα ανακοίνωσε με βίντεο ο κ. Πολάκης στο κοινό του στα social media, αφού φρόντισε ολοφάνερα να βγάλει τη μάσκα του. «Περιμένω τη δημόσια συγγνώμη μας», λέει απευθυνόμενος στον κ. Τασούλα και στο τέλος εμφανίζεται να ξαναβάζει τη μάσκα του.
Επειδή εγώ ο,τι λέω το κάνω !
Κύριε Τασούλα για σας !!
Ο,τι έγραψα ισχύει μέχρι κεραίας! Μίλησα με γιατρους (που ορισμένοι ήρθαν και χτες με μετακίνηση) και τα επιβεβαίωσαν !
ΥΓ .Ααα και να μην το ξεχάσω ,Κυριακο Μητσοτακη ΔΙΩΞΕ το διοικητή,όπως είπες το μεσημέρι,πως θα κάνεις αν λέει ψέμματα .ΛΕΕΙ!!
Υπουργείο Υγείας: Να ζητήσει συγγνώμη για το σόου χωρίς μάσκα σε ΜΕΘ

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας, αφού κάνει λόγο για ψέματα του κ. Πολάκη, τον καλεί να ζητήσει συγγνώμη.

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.
Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου