13 Νοεμβρίου 2020

Lockdown: Το γράμμα της 10χρονης στον πρωθυπουργό και η απάντησή του

Εντύπωση προκάλεσε η είδηση για το γράμμα που έστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η 10χρονη Ελισάβετ από την Ηγουμενίτσα.

Το γράμμα της μικρής, όταν εκείνη το έγραψε, ζητούσε από τον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει σε νέο lockdown.

«Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια», έγραφε η μικρή στις 31 Οκτωβρίου στην επιστολή της, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στη συνέχεια, πρόσθετε: «Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού». 


Αυτή η κίνηση άγγιξε τον πρωθυπουργό και μάλιστα της απάντησε με χειρόγραφη επιστολή!

«Αγαπητή μου… Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο. Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων» ήταν η απάντηση του πρωθυπουργού.


Η Ελισάβετ μίλησε για το γράμμα της στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας:

«Έγραψα αυτό το γράμμα γιατί δεν θα μπορούσα να γιορτάσω τα γενέθλιά μου αν μας έβαζε σε καραντίνα, να παίξω με τους φίλους μου να μου κάνουν δώρα! Δεν περίμενα να μου απαντήσει. Θα ήθελα να μου κάνει ένα δώρο! Θα ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα! Κ. Μητσοτάκη θα ήθελα να έρθω εκεί μου μένετε για να σας γνωρίσω» είπε η μικρή Ελισάβετ!

Πηγή: in.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου