10 Νοεμβρίου 2020

Ο Πολάκης γράφει στα παλιά του παπούτσια τα μέτρα κατά της πανδημίας

Σε δυο νέες φωτογραφίες του που ανάρτησε στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης φαίνεται να διασκεδάζει μαζί με άλλα 6 άτομα «μετά φαγητού και ποτού» σε σπίτι φίλων του στα Χανιά, γράφοντας "στα παλιά του τα παπούτσια" τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης 
έγραψε, μεταξύ άλλων, στο Facebook:

Παυλος Πολακης
Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και της γυναικας του της Κατερινας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! .
«Εμείς θα το γλεντιζομε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλασει»
Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!! (...)


Λόγος μετακίνησης για «συνάντηση με φίλους για φαγητό και διασκέδαση» δεν προβλέπεται, άρα αυτό που έκανε είναι εκτός του πλαισίου των απαγορεύσεων.

Και, εκτός των άλλων, ο κ. Πολάκης με την άστοχη αυτή ανάρτησή του έδωσε πάτημα στην κυβέρνηση να προσπεράσει ανώδυνα τα όποια σοβαρά καθημερινά προβλήματα (όπως εκείνο της προβληματικής τηλεκπαίδευσης στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας) επικεντρώνοντας την κριτική της στην προκλητική συμπεριφορά του.

Διαγραφή Πολάκη ζητά η ΝΔ. Για την ανάρτησή του αυτή στο Facebook η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν». Και προσθέτει: «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου