25 Νοεμβρίου 2020

Διαψεύσεις για την ειδική θεραπεία που έλαβε ο Αρχιεπίσκοπος

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική» για τον 
Αρχιεπίσκοπο αναφέρει η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» αντικρούοντας στους ισχυρισμούς τόσο του Πάνου Καμμένου όσο και της προέδρου της ΕΙΝΑΠ. Στον Αρχιεπίσκοπο χορηγήθηκε και χορηγείται η ενδεδειγμένη θεραπεία που ακολουθείται για τους ασθενείς αυτής της ηλικίας με το αυτό ιστορικό αναφέρει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Αρχιεπισκοπής. 

Τι είπε η 
διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού»

«Δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική», τόνισε το πρωί της Τετάρτης η η διευθύντρια ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» Αναστασία Κοτανίδου, αναφερόμενη στην κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» με κορωνοϊό.

«Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα, ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και ευτυχώς ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει», συμπλήρωσε η κυρία Κοτανίδου, συνομιλώντας με δημοσιογράφους και απαντώντας σε ερωτήσεις μετά το θόρυβο που προκάλεσε ανάρτηση στο twitter του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου, ο οποίος χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Αρχιεπίσκοπο αναφέρθηκε σε ειδική θεραπεία από την Αμερική για 90χρονο.

Καμμένος για την ειδική θεραπεία

Aιχμές για «ειδική μεταχείριση» κατά ηλικιωμένων που ασθενούν από κορωνοϊό αφήνει στην τελευταία του ανάρτηση στο Twitter ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος συγκρίνει την «ειδική θεραπεία» που λαμβάνουν 90χρονοι -όπως λέει- με τον θάνατο του 27χρονου από τις Σέρρες ή του 39χρονου DJ. Αναρωτιέται μάλιστα «πόσο χριστιανικό είναι αυτό». 

Panos Kammenos @PanosKammenos
·24 Νοε
Πόσο Χριστιανικό είναι άραγε να έρχεται ειδική θεραπεία για τον 90 ετών και πριν μια εβδομάδα να έφυγαν 27 χρόνος από τις Σέρρες και νέος πατέρας ο DJ που δεν είχαν πρόσβαση στην ειδική θεραπεία να εξηγήσουν στους γονείς και στα παιδιά των νεκρών ... ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ

Μάλιστα κάποιος από τους χρήστες του Twitter τον ρώτησε αν αναφέρεται στον Αρχιεπίσκοπο με τον Πάνο Καμμένο να το επιβεβαιώνει έμμεσα απαντώντας πως “οι Ηγέτες σε τέτοιες στιγμές δίνουν το παράδειγμα…”.

Η 
πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ για την ειδική θεραπεία 

Για την ειδική θεραπεία που ακολουθεί ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε το πρωί στον ρ/σ “ΘΕΜΑ 104,6”, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αποκαλύπτοντας πως είναι η ίδια με αυτή που ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Παγώνη τόνισε ότι είναι αισιόδοξα τα νέα για τη θεραπεία και χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη της έρευνας για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Είναι μάλιστα, αυτό που χορηγήθηκε και στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ σημείωσε, ενώ επιβεβαίωσε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι τέτοια θεραπεία δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Χ. Κονιδάρης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο χορηγήθηκε και χορηγείται η ενδεδειγμένη θεραπεία που ακολουθείται για τους προσβληθέντες από κορωνοϊό ασθενείς αυτής της ηλικίας με το αυτό ιστορικό. Και στην περίπτωσή του, δηλαδή, εφαρμόσθηκαν και εφαρμόζονται τα αυτά πρωτόκολλα που ακολουθούνται για κάθε νοσούντα από COVID-19, ο οποίος ανήκει στην αυτή κατηγορία ασθενών», δηλώνει ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Χάρης Κονιδάρης, κατόπιν σχετικών ερωτήσεων. 

Και συνεχίζει: «Ούτως ή άλλως, ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος δεν θα δεχόταν ποτέ να τύχει “εξειδικευμένης” ή “προνομιακής” μεταχείρισης, τόσο λόγω της ιδιότητάς του όσο, κυρίως, λόγω του χαρακτήρα του. Σε κάθε πτυχή της διαδρομής και της πορείας του, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πορεύθηκε και πορεύεται με τα ίδια δικαιώματα και με τις ίδιες υποχρεώσεις που έχει κάθε πολίτης σε αυτόν τον τόπο...».

Και η απάντηση του Π. Καμμένου μεσω twitter: 

Panos Kammenos @PanosKammenos
·55 λ
Επειδή έβγαλε η Αρχιεπισκοπή μια δήλωση για να καλύψει το ατόπημα τους θυμίζω ότι για την «θεραπεία» μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ σε αυτή να απευθύνεται ο Κονιδάρης όχι σε εμένα μέσω πρώτου θέματος.-Αποκάλυψη Παγώνη https://newsbreak.gr/ellada/147578/apokalypsi-pagoni-tin-therapeia-tramp-lamvanei-o/… μέσω @newsbreakGR 
https://twitter.com/ 

Πηγές: Στοιχεία από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου