23 Νοεμβρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 23.11.2020

«Καλά ξεκουμπίδια» εύχεται στον Ντόναλντ Τραμπ ο Αμερικανός πρώην πρέσβης στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς (φωτογραφία αριστερά) πατώντας unfollow στο twitter.

Ο σοκολατένιος Άγιος Βασίλης φοράει μάσκα από μαρτσιπάν! 

«Καλά ξεκουμπίδια» στον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ φεύγει και τα στόματα ανοίγουν. Αυτό τουλάχιστον θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί, βλέποντας τον Αμερικανό πρώην πρέσβη στην Ελλάδα Ντέιβιντ Πιρς (David D. Pearce),
όχι μόνο να χαρακτηρίζει «ηλίθιο» τον λογαριασμό του απερχόμενου προέδρου στο twitter, αλλά να του εύχεται και «καλά ξεκουμπίδια».

Ο Ντέιβιντ Πιρς, που έχει συνταξιοδοτηθεί από το 2016, αποφάσισε να κάνει… θριαμβευτικό unfollow τον Ντόναλντ Τραμπ, αιτιολογώντας το γιατί
ακολουθούσε απότον τον "τον ηλίθιο λογαριασμό" επί τέσσερα χρόνια.

I have followed this stupid account for four years, because I thought it important to know what our president was saying even though I disagreed with him. No more. Good bye, Donald, and good riddance. #unfollowTrump

«Ακολουθούσα αυτόν τον ηλίθιο λογαριασμό για τέσσερα χρόνια, επειδή νόμιζα ότι είναι σημαντικό να γνωρίζω τι έλεγε ο πρόεδρός μας, ακόμη κι όταν διαφωνούσα μαζί του. Όχι πια. Αντίο, Ντόναλντ και καλά ξεκουμπίδια», έγραψε στο twitter, προσθέτοντας το hashtag #unfollowTrump.

Πηγές: 
twitter.com, protothema.gr 

Ο Άγιος Βασίλης φοράει μάσκα από μαρτσιπάν 

Όταν ο ζαχαροπλάστης Λάσλο Ριμόκζι αποφάσισε να βάλει μάσκες στους σοκολατένιους Άγιους Βασίληδές του, στο μικρό εργαστήριό του στην Ουγγαρία, το έκανε για να τονώσει το ηθικό των πελατών του, μεσούσης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

«O Άγιος Βασίλης θα πρέπει να φοράει μάσκα, διότι ο Άγιος πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα στους ανθρώπους», είπε ο Ριμόκζι, ενώ δούλευε στο εργαστήριό του, στο Λαγιοσμίζε, σε απόσταση 70 χλμ νότια της Βουδαπέστης.

Tο εγχείρημά του φαίνεται πως είχε επιτυχία, με τις διαδικτυακές παραγγελίες να έρχονται η μία πίσω από την άλλη. Προκειμένου να τις προλάβει απλοποίησε το σχέδιό του και τώρα κατασκευάζει περίπου 100 Άγιους Βασίληδες την ημέρα, χρησιμοποιώντας ιταλική σοκολάτα χωρίς γλουτένη. Ζωγραφίζει τον σκούφο κόκκινο και φτιάχνει τις μάσκες από μικρές λωρίδες μαρτσιπάν.

Πηγή: naftemporiki.gr
 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου