10 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 10.9.2021

Δεν προβλεπόταν στο πλάνο της πρώτης αναμνηστικής φωτογραφίας του Ράλλυ Ακρόπολις να βρίσκεται και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης. Όμως εκείνος προσπάθησε να πλασαριστεί στην τριάδα των πρώτων αλλά έγινε αντιληπτός και ... απομακρύνθηκε ευγενικά! Στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή» φαίνεται να βρίσκει άλλο τρόπο να προβληθεί!

Το σχετικό σύντομο ρεπορτάζ:
Το πρωτόκολλο της FIA (Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού) που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης προβλέπει ότι, 
κατά την έναρξη του ράλυ Ακρόπολις, στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία κάθονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Πίσω από την τριάδα των επισήμων βρίσκονται όλοι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων που διαγωνίζονται. 
Ο Γιώργος Πατούλης δεν προβλεπόταν στο πλάνο. Όμως ο δαιμόνιος περιφερειάρχης προσπάθησε να πλασαριστεί στην πρώτη τριάδα, αριστερά του υφυπουργού Αθλητισμού, αλλά έγινε αντιληπτός και ...απομακρύνθηκε ευγενικά από συνεργάτη του Γάλλου προέδρου της FIA Ζαν Τοντ.

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου