1 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 1.9.2021

Η κόντρα της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση (που τελικά ματαιώθηκε) του Ευάγγελου Αποστολάκη ως υπουργού Πολιτικής Προστασίας. Τράβα ο ένας (Τσίπρας) από δώ και ο άλλος (Μητσοτάκης) από κει, αχρηστη την κάνανε τη μαριονέτα! 
Και «ο κ. Αποστολάκης απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων» όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή».

Το πρόσωπο του χθεσινού ανασχηματισμού ήταν φυσικά ο κοινής αποδοχής πρώην υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος ήταν να αναλάβει το νεοσύστατο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας. Αλλά ο κ. Αποστολάκης ενώ αρχικά αποδέχθηκε την προσκηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την τοποθέτησή του στο υπουρείο, στη συνέχεια, και μετά τον χαρακτηρισμό από τον ΣΥΡΙΖΑ της κίνησης ως πρόσκληση σε αποστασία, υπαναχώρησε. Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να παγιδεύσει τον κ. Αποστολάκη ανακοινώνοντας την υπουργοποίησή του χωρίς τη συναίνεσή του, υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και ένα ακόμη σκίτσο πάνω στο ίδιο θέμα:


«Από την επόμενη φορά θα τους βάζω να ορκίζονται πριν τον ανασχηματισμό» φαίνεται να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή».

Σχετική ανάρτηση:
Ανασχηματισμός «της πυρκαγιάς» ... «κατώτερος των περιστάσεων»

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου