23 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 23.9.2021

Βία και μηνύσεις από αντιεμβολιαστές γονείς εις βάρος των εκπαιδευτικών στα σχολεία, επειδή απλά προσπαθούν να εφαρμόσουν το νόμο για τη δημόσια υγεία και δεν επιτρέπουν την είσοδο σε ανεμβολίαστους μαθητές που δεν έχουν κάνει self test και δεν φορούν προστατευτική μάσκα. Σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου.

Πάντως, σε έρευνα από τη δικαιοσύνη μπαίνουν οι πρόσφατες συμπεριφορές αντιεμβολιαστών – αρνητών, οι οποίοι με μηνύσεις στρέφονται σε βάρος εκπαιδευτικών που καλούνται να εφαρμόσουν το νόμο για την τήρηση των μέτρων στα σχολεία προς αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοιού και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στο μπαράζ μηνύσεων από αντιεμβολιαστές κατά εκπαιδευτικών, δήλωσε σήμερα: «Δεν μπορούμε να σέρνουμε στα Αστυνομικά Τμήματα δασκάλους, καθηγητές και διευθυντές σχολείων επειδή εφαρμόζουν τον νόμο εξαιτίας του παραλογισμού κάποιων που κάνουν μηνύσεις με σκοπό να διαταράξουν την κοινωνική ομαλότητα, δημιουργώντας προβλήματα στην εκπαίδευση των παιδιών μας».

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου