17 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 17.9.2021

Η μητέρα και o μικρός αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν Έλληνες σε επίσημη τελετή στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία και του πρωθυπουργού. Παράλληλα ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στοχοποίησε παιδιά μεταναστών σε νηπιαγωγείο της Αθήνας. Με αφορμή τα δυο αυτά γεγονότα ένα σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή», όπου εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ανάμεσα στους πανύψηλους αδελφούς Αντετοκούνμπο, ως ...προστάτης τους!

Και ένα ακόμη σκίτσο, πάνω στο ίδιο θέμα, του Ηλία Μακρή επίσης στην «Καθημερινή», 
όπου εμφανίζονται οι αδελφοί Αντετοκούνμπο με την μητέρα τους και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο Κ. Μπογδάνος υπολογίζει έτσι ότι μόνο το ... 25% έχουν Ελληνικά ονόματα!


Το σύντομο ρεπορτάζ:

Η μητέρα και o αδελφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.
Η τελετή ορκωμοσίας έγινε χθες το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του πρωθυπουργού και του Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Είστε ο πυλώνας, η κολόνα της οικογένειας. Πρέπει να νιώθετε υπερήφανη για εσάς και για τα παιδιά σας. Η ιστορία σας είναι μια ιστορία αισιοδοξίας», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στη Βερόνικα Νκεμ. Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τη μητέρα του Βερόνικα και τον μικρό του αδελφό, Αλεξ, βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου είχαν συνάντηση με την ΠτΔ. «Είστε πρότυπα για όλα τα παιδιά», τόνισε η κ. Σακελλαροπούλου.

Όταν ο Κ. Μπογδάνος στοχοποιεί παιδιά μεταναστών σε νηπιαγωγείο.
Διακινώντας στο διαδίκτυο δημοσίευμα της ιστοσελίδας meaculpa.gr, το οποίο περιείχε ονομαστική λίστα με παιδιά μεταναστών από νηπιαγωγείο της Αθήνας, ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στοχοποίησε τα παιδιά λόγω της εθνοτικής καταγωγής των γονιών τους, κάτι που προκάλεσε πλήθος από αντιδράσεις αλλά και εισαγγελική παρέμβαση.

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου