14 Σεπτεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 14.9.2021

Ολοκληρώθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα το Ράλλυ Ακρόπολις με νικητή τον 20χρονο Φινλανδό Κάλε Ροβάνπερα. Την εκκίνηση στον αγώνα, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολις, την έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εκμεταλλευόμενος την εκαιρία για μια ακόμα θεαματική προβολή του! Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην "Εφ.Συν".

Και το σύντομο ρεπορτάζ:

Με τον 20χρονο Κάλε Ροβάνπερα να αναδεικνύεται σε μεγάλο πρωταγωνιστή και τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να απολαμβάνουν εντυπωσιακές κούρσες ολοκληρώθηκε σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, στο γήπεδο της Παλαιάς Γιαννιτσούς, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Φινλανδός, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 21 χρόνια (1/10), πρόσθεσε το όνομα του στη λίστα των νικητών της ιστορικής διοργάνωσης, κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει ο πατέρας του, Χάρι.
Ο εθνικός μας αγώνας επέστρεψε μετά από 8 χρόνια στο αγωνιστικό ημερολόγιο του WRC και κατάφερε, κατά γενική ομολογία, γι’ ακόμα μία φορά να ενθουσιάσει. Σε αγωνιστικό επίπεδο η φετινή κυριαρχία της Toyota (7 νίκες σε 9 αγώνες) συνεχίστηκε, με τον Kalle Rovanpera να πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και να γίνεται ο νεότερος νικητής στην ιστορία του αγώνα.
Η τελική κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις 2021: 1ος Ροβάνπερα 3:28:24.6. 2ος Τάνακ +42.1. 3ος Οζιέ +1:11.3

Δείτε και αυτό: Η Γελοιογραφία της Ημέρας 10.9.2021

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου