7 Σεπτεμβρίου 2021

Εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού ο Πολάκης!

«Υπενθύμισα στον κ. Πολάκη ότι έχει κάνει μια δημόσια δήλωση, ότι θα εμβολιαστεί τον Σεπτέμβριο και μου είπε ότι θα μείνω σε αυτή τη δήλωση που έχω κάνει καιρό τώρα. Χθες το απόγευμα μου έστειλε με sms την εικόνα από τον εμβολιασμό, ότι έκανε την υπόσχεσή του πράξη, λέγοντας ότι εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης», ανέφερε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας, στη συνέντευξή του στο OPEN, θέλοντας να κλείσει αυτό το κεφάλαιο που έχει κοστίσει έως τώρα αρκετά στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης.
Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξη του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα.
Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό οπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία .
Το έκανα γιατί:
-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγειας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργος γιατρος και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επομενους μηνες.…
Δείτε περισσότερα
Στον απόηχο της δήλωσης αυτής του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει πως ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο. «Ισχυρίστηκα ότι οι μεταλλάξεις μειώνουν την αποτελεσματικότητα του και ότι το εμβόλιο από μόνο του δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουμε την υγειονομική κρίση» προσθέτει. Υπογραμμίζει δε, ότι «υπερασπίστηκα και υπερασπίζομαι σθεναρά την άποψη ότι μαζί με τα εμβόλια πρέπει να δώσουμε έμφαση στο φάρμακο, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, πρέπει να δώσουμε έμφαση στην ενίσχυση του ΕΣΥ, που η κυβέρνηση δεν κάνει γιατί δεν θέλει».

Κάποιες από τις αντιδράσεις στην ανάρτηση Πολάκη:

Nikolas Sartori Karderinis
Ρε ούτε λίγες μέρες Πλεύρης και έπεσες στα τέσσερα να πούμε.

Alexandros Nikolopoulos
Colotoumpa like your boss

Lela Panoilia
Μπράβο βρε γίγαντα τους ταπωσες παλι

Isidoros Dimas
την κωλοτουμπα μεγαλε επαναστατη την εχετε στον συριζα να μην πω και δεν ειμαι κανενας δεξιος μακεδονομαχος σουργελαααααααααααα

Spilios Georgiadis
Και καλά έκανες. Δεν χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν...

Maira Mavraki
Άλλος ένας προσκυνημένος

Αλεξανδρα καλαμαρια
Απογοητεύτηκα

Evangelo Gianniodis
Όλοι περιμέναμε να ξεκινήσει η επανάσταση από τα Σφακιά...μας ξεφτιλισες,μας απογοήτευσες... Είσαι κι εσύ πλέον ένας από αυτούς...Δειλιασες Παύλο κιοτεψες...

Gerasimos Michelakakis
Ο Πλευρης μεχρι το μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις βρεεεε χαχα. Αλλα περα απο τη πλακα, ποσους πηρες στο λαιμο σου τοσους μηνες που δε εμβολιαστηκανε επειδη σε ακουγανε? Ποσοι απο αυτους αρρωστησαν και ποσοι εφυγαν? ΠΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ??????

Γρηγορης Αναστασιαδης
Κύριε Πολακη καλά τα επικοινωνίακα τερτίπια αλλά οι μασκές έπεσαν και για σένα. Delete....

Petros Magganopoulos
Καλα βρε , τι ξεφτίλα είναι αυτή, ανακοίνωσε ο Τσιπρας προσωπικό ιατρικό σου δεδομένο; Αντε και μια ξουρα στο μουστάκι μετά...

Maria Bazmadeli
Έπεσε γραμμή από το κόμμα....αντάρτης θα γίνει;;;;

Σχετικές αναρτήσεις:
«Εκφράζουν τον ΣΥΡΙΖΑ οι θέσεις του Πολάκη για τους εμβολιασμούς;»
Το «φρένο» Τσίπρα στον Πολάκη για τα εμβόλια

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου