26 Σεπτεμβρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 26.9.2021

Μητροπολίτης Λαρίσης: Απαντάει καίρια και με χιούμορ σε αντιεμβολιαστές και τους μοιράζει σοκολατάκια για να μη φύγουν πικραμένοι!
Μητροπολίτης Πειραιώς: Ένα παιδάκι όταν γεννιέται κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. Που είναι το πρόβλημα να γίνει το 17ο;».
To… οδυνηρό «αντίο» από έναν παπαγάλο στην Άγκελα Μέρκελ.
Οι Ταλιμπάν απαγορεύουν το ξύρισμα της γενειάδας στο νότιο Αφγανιστάν.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης απαντάει καίρια σε αντιεμβολιαστές

«Πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου πανθεσσαλική/πανελλαδική συγκέντρωση 48(!!!) αντιεμβολιαστών, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως να συνεργαστεί με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια και κινητή μονάδα εμβολιασμών να παρευρίσκεται κάθε Κυριακή βάσει προγράμματος έξω από Ιερούς Ναούς ώστε να καταπολεμηθεί ο φόβος και να διευκολυνθούν συνάνθρωποί μας στη θωράκισή τους ενάντια στην πανδημία» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος..
Οι αντιδρώντες επέκριναν όσους τάσσονται υπέρ του εμβολιασμού πως είναι μασόνοι. «Ο σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος καθώς και το σύνολο των συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως δηλώνουν πως ούτε έχουν σχέση με τέτοιους χώρους ούτε γνωρίζουν τέτοιους ανθρώπους. Πιστεύουμε πως μετά τη δήλωσή μας αυτή καταρρίπτεται το επιχείρημα και οι αγαπητοί μας διαμαρτυρόμενοι θα προσέλθουν να εμβολιαστούν», σχολίασε η Μητρόπολη.
Να σημειωθεί ότι μετά την επίδοση του κειμένου διαμαρτυρίας εναντίον της πρωτοβουλίας της, η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου μοίρασε σοκολατάκια στους συγκεντρωμένους για να μη φύγουν, όπως ανέφερε η ίδια η Μητρόπολη στην ανακοίνωσή της, πικραμένοι!
Πηγή: kathimerini.gr

Υπέρ του εμβολιασμού ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Υπέρ του εμβολιασμού, τάχθηκε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για όσους εναντιώνονται στο συγκεκριμένο ζήτημα. 
«Εκπλήσσομαι που ακούω υγειονομικούς να εκφράζουν αμφιβολία για ένα τόσο απλό θέμα όπως ο εμβολιασμός. Τόσες θανατηφόρες ασθένειες σταμάτησαν με τα εμβόλια. Ένα παιδάκι όταν γεννιέται κάνει 16 εμβόλια μέχρι να γίνει 2 ετών. Που είναι το πρόβλημα να γίνει το 17ο;», δήλωσε ο Μητροπολίτης μιλώντας στο MEGA.
Ανέφερε επίσης ότι δέχεται χυδαίες ύβρεις επειδή προτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί. «Μας βρίζουν χυδαία, μας λένε προδότες, πουλημένους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.
Πηγή: naftemporiki.gr


Στο πλαίσιο επίσκεψής της στη μέχρι τώρα εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, η μέχρι σήμερα καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, βρέθηκε σε πάρκο πρηνών όπου φάνηκε να το διασκεδάζει ταΐζοντας τους παπαγάλους.
Ωστόσο ένας από αυτούς προτίμησε το χέρι της από την ειδική τροφή. Δάγκωσε την Καγκελάριο, η οποία συνελήφθη από τις κάμερες σε μια ασυνήθιστη έκφραση πόνου, χαρίζοντας ένα μοναδικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Σύντομα πάντως ανέκτησε το χαμόγελό της και συνέχισε την επίσκεψή της.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr

Ταλιμπάν: Απαγορεύουν το ξύρισμα της γενειάδας

Αξιωματούχοι των Ταλιμπάν εξέδωσαν απαγόρευση για το ξύρισμα της γενειάδας στην επαρχία Χελμάντ, στο νότιο Αφγανιστάν, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ. Η απόφαση ελήφθη από τη θρησκευτική αστυνομία των Ταλιμπάν, κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ιδιοκτήτες κουρείων στην επαρχία.

Σε επίσημη επιστολή που εξέδωσαν οι Ταλιμπάν και κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αξιωματούχοι της οργάνωσης στην επαρχία προειδοποιούν τα κουρεία για συνέπειες, εάν αποδειχθεί ότι ξύρισαν τη γενειάδα κάποιου.

Πηγή: Καθημερινή

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου