31 Ιανουαρίου 2014

Χιούμορ: Την έκτη μέρα ο Θεός δημιούργησε τον Καναδά! Και μετά...

Χιούμορ, από τον Ανδρέα που έζησε πολλά χρόνια στον Καναδά και μετά επέστρεψε στην Κύπρο, στη συνέχεια, όπως μας το έστειλαν από την Κύπρο:

Την έκτη μέρα ο Θεός δημιούργησε τον Καναδά! Και μετά, την ίδια μέρα δημιούργησε και τη Κύπρο!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΑΔΑΣ, ΕΚΕΙ ΕΖΗΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974

Την έκτη μέρα ο Θεός στράφηκε προς τον Αρχάγγελο Γαβρηήλ και του είπε. "Σήμερα θα δημιουργήσω την περιοχή της γης που θα ονομάζεται Καναδάς. Θα είναι μια χώρα με απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Θα έχει ψηλά, όμορφα και επιβλητικά βουνά γεμάτα με αγριοκάτσικα και αετούς, όμορφες λαμπερές λίμνες γεμάτες με κάθε είδους ψάρια, δάση γεμάτα ελάφια και ταρανδους. Υψηλούς γκρεμούς για να φαίνονται από ψηλά οι αμμουδερές παραλίες, με άφθονη θαλάσσια ζωή και ποταμούς γεμάτους σολομό και αλλά ψάρια". Και ο Παντοδύναμος συνεχίζει "Θα κάνω τη γη πλούσια σε κοιτάσματα από μεταλλεύματα και πετρέλαια έτσι ώστε να ευημερούν οι κάτοικοι αυτής της χώρας, θα τους ονομάσω Καναδούς και θα είναι φημισμένοι σε όλο τον κόσμο για την καλοσύνη και την φιλικότητα τους".

"Μα Θεέ μου" ρωτά ο Γαβρηήλ," Δεν νομίζεις ότι είσαι παρά πολύ γενναιόδωρος με αυτούς τους Καναδούς";

"Στην πραγματικότητα όχι" απάντησε ο Θεός... "Απλά κάνε λίγη υπομονή για δεις τους χειμώνες που θα τους χαρίσω"...

...ΚΙ' ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ, ΕΔΩ ΕΠΕΣΤΕΨΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ
Μπορεί ο Θεός να ήταν δίκαιος με τον Καναδά... Πρέπει όμως να ξέρετε οτι το απόγευμα της ίδιας ημέρας, όταν ο Αρχάγγελος Γαβρηήλ έπαιρνε τον απογευματινό του υπνάκο, ο Θεός δημιούργησε από μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια, ενα πανέμορφο νησί στην πιο όμορφη γωνία της Μεσογείου. Έφτιαξε κι' εδώ ψηλά, όμορφα και επιβλητικά βουνά με πολλά πεύκα, αμπελώνες για να φτιάχνουν οι κάτοικοι το εξαιρετικό άσπρο και κόκκινο κρασί, πολλά κατσίκια και πρόβατα για να φτιάχνουν και την ωραία σούβλα και το εύγευστο Χαλλούμι, γόνιμες πεδιάδες για να παράγουν όλα τα ωραία φρούτα και λαχανικά, πολλά γαϊδούρια για να κουβαλούν τα προϊόντα τους, καθαρές και αμμουδερές παραλίες με πεντακάθαρα νερά, θαυμάσιο μεσογειακό κλίμα, για να τα απολαμβάνουν οι γυμνόστηθες καλλονές από τη Β. Ευρώπη και πλούσια κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου!!!

Το βράδυ, όταν ο Θεός τελείωσε με την δημιουργία αυτού του πανέμορφου και ονειρικού νησιού, ήταν πολύ κουρασμένος... και έκανε ένα τρομερό λάθος... Το έδωσε στους Κυπρίους!;!;!;

Ανδρέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου