17 Δεκεμβρίου 2014

Θ. Πάγκαλος: «Ανεκδιήγητο νούμερο, παλαβωμένο παιδί 45 ετών ο Τσίπρας»!

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν μπορούσε να μην κοινοποιήσει τις απόψεις πάνω τις πολιτικές εξελίξεις ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Θόδωρος Πάγκαλος. Έτσι, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ραδιοσταθμό BHMA FM 99,5, εξαπέλυσε μια νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ γενικότερα περιλαμβανομένων και των ψηφοφόρων του.

Μεταξύ άλλων, ο Θ. Πάγκαλος είπε ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης «εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του» και προειδοποίησε για «λεηλασίες καταστημάτων» και «διαδηλώσεις έξω από τις τράπεζες» την επομένη των εκλογών!

Σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις εν όψει των ψηφοφοριών στη Βουλή για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και καταφέρθηκε κατά του συγκεκριμένου σώματος βουλευτών που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2012: «Σύσσωμος ο λαός έχει απαντήσει σε δημοσκοπήσεις ότι η Βουλή αυτή είναι η χειρότερη που έχει ποτέ εμφανιστεί. Εκεί οδήγησε και η διαμόρφωση, συν τοις άλλοις, της ιδέας ότι υπάρχει μια επαγγελματική κατηγορία που λέγεται "πολιτικοί". Δεν υπάρχει τέτοια επαγγελματική κατηγορία και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Για μερικούς που κληρονομούν έδρες, αν υπάρχει, είναι λάθος αυτό» είπε ο Θ. Πάγκαλος μιλώντας στους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί «νταουλιών» προς τις αγορές που είπε πρόσφατα ο Αλ. Τσίπρας, ο Θ. Πάγκαλος χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «γελοίο» και «νούμερο». «Μα, είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος που να διεκδικεί να γίνει Πρωθυπουργός της Ελλάδας και να είναι τόσο γελοίος, να λέει αυτή τη γελοιότητα; Υπάρχουν πολίτες στην Ελλάδα που ακούν ένα ανεκδιήγητο νούμερο να λένε ότι θα βαρέσει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και θα χορεύουν οι αγορές στο σκοπό του πεντοζάλη; Και θα κάνουμε αυτό το νούμερο Πρωθυπουργό της Ελλάδας; Αυτό το παλαβωμένο παιδί 45 ετών – διότι γι’ αυτό πρόκειται;»

Τέλος δεν δίστασε να τα βάλει και με τους ψηφοφόρους: «Από τους 1,7 εκατ. ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι 700.000 είναι δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν είναι όλοι 700.000. Δεν περιλαμβάνονται σ’ αυτούς οι ΔΕΚΟ, ΜΕΚΟ, ΦΕΚΟ και όλες οι άλλες… Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον αγανακτισμένο και αποπροσανατολισμένο πολίτη που θέλει να τα αρπάξει, να τα φάει και να μην πληρώνει τα χρέη του»...

Πηγή: www.tanea.gr
Περισσότερα στο:
http://www.tanea.gr/news/politics/article/5190557/pagkalos-anekdihghto-noymero-palabwmeno-paidi-o-tsipras/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου