20 Δεκεμβρίου 2014

Στήριξη Τσίπρα στον Χαϊκάλη από την Κοζάνη!

Εντύπωση προκαλεί η στήριξη που προσέφερε σήμερα ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον στο βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, κατά την ομιλία του στην Κοζάνη. "Ο Παύλος Χαϊκάλης έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων" είπε. 

Η σχετική παράγραφος από την Ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη στο πλαίσιο των Περιφερειακών προγραμματικών συσκέψεων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια:

"Και από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και τις καταγγελίες για εκβιασμούς, δωροδοκία και άλλα χειρότερα.
Ο Παύλος Χαϊκάλης που, ότι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του. Ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη δικαιοσύνη, η οποία έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο. Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα.
Όσοι νόμιζαν πως οι βουλευτές δεν θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους έκαναν τεράστιο λάθος. Όσοι νόμιζαν ότι η αξιοπρέπεια έχει κοστολογηθεί και αγοράζεται, έκαναν τεράστιο λάθος. Οι βουλευτές όσες μεθοδεύσεις και πιέσεις σοκαριστούν κάποιοι, θα πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσουμε γενικεύσεις, δε το κάναμε ποτέ, οι οποίες αδικούν βουλευτές. Βλέπουμε όμως ότι ορισμένοι στη προσπάθειά τους να απομονώσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους συμμάχους του, έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας.
Τους απαντώ λοιπόν:
Τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της.
Τελεία και παύλα". 

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Το ερώτημα όμως "γιατί ο κ. Τσίπρας δεν περίμενε το αποτέλεσμα της εισαγγελικής έρευνας πριν πάρει θέση" παραμένει.

Πηγή: Οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το www.syriza.gr

Σχετικές αναρτήσεις:
ΝΔ: "Στημένη προβοκάτσια η απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη" !
Απόπειρα χρηματισμού ή στημένη παράσταση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου