31 Δεκεμβρίου 2014

Η Μαρίν Λεπέν θριαμβολογεί για τη μη εκλογή του Σταύρου Δήμα

«Ένας ευτυχής άνεμος δημοκρατίας στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος του δελτίου, στο οποίο τονίζεται ότι το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο «χαιρετίζει θερμά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Βουλής των Ελλήνων και το χαστούκι που δόθηκε στον υποψήφιο της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ κ. Δήμα στο πλαίσιο της προεδρικής εκλογής». 
Η Μαρίν Λεπέν, 
πρόεδρος του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, χαρακτηρίζει το αποτέλεσμα ως «νίκη του λαού και των αντιπροσώπων του, ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία και τη μεγάλη χρηματοπιστωτική αγορά». 
«Οι λογικές πολιτικές, ενάντια στη λιτότητα που εφαρμόσθηκε στην Ελλάδα με τον πλέον βίαιο τρόπο, είναι οι μόνες ικανές να αποκαταστήσουν την οικονομία της χώρας αυτής, που κατασφυροκοπήθηκε από την ΕΕ, το ευρώ και τα καταστροφικά δόγματα» υπογραμμίζει.
Για την Μαρίν Λεπέν τα γεγονότα στην Ελλάδα αποτελούν «ένα δημοκρατικό όνειρο για τους λαούς, η δε κρίση που γέννησε η ευρωπαϊκή κάστα θα στραφεί μπούμερανγκ εναντίον της.
»Και τι πιο ωραίο σύμβολο, να είναι η Ελλάδα αυτή που θα καταφέρει στην (ευρωπαϊκή Λερναία) Υδρα, το κτύπημα που ελπίζουμε να είναι το τελειωτικό», καταλήγει η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου.

Ίσως δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση, δεδομένου ότι και στη χώρα μας τα ακροδεξιά - εθνικιστικά κόμματα περίπου τα ίδια λένε...

Πηγή: Στοιχεία από το 
www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου