19 Δεκεμβρίου 2014

ΝΔ: "Στημένη προβοκάτσια η απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη" !

 Τι υποστηρίζει ο φερόμενος ως μεσάζοντας Γιώργος Αποστολόπουλος

Ο «μεσάζοντας» προς τον βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παύλο Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο Βήμα: 
«Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.
Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».
Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες»


Η απάντηση της ΝΔ (από το Βήμα)

Η ΝΔ απαντά με φωτογραφίες που δείχνουν τον Γιώργο Αποστολόπουλο να συμμετέχει σε συναντήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Π. Καμμένου με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα. Οι ακόλουθες φωτογραφίες είναι από τις 22 Μαρτίου του 2013. 

 Ο Γ. Αποστολόπουλος απέναντι από τον Π. Σκουρλέτη 

Ο Γ. Αποστολόπουλος όρθιος δεξιά του Ν. Μαριά παρακολουθεί τη συνομιλία Τσίπρα-Καμμένου 

Για «στημένη προβοκάτσια» την οποία «ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ» έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη.

«Η Δικαιοσύνη είναι ανάγκη να αποφανθεί άμεσα. Από τη στιγμή που η έρευνά της δεν τεκμηριώνει οτιδήποτε, αποκαλύπτεται πως πρόκειται για μια στημένη προβοκάτσια. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος, εδώ και τώρα, σ' αυτό το άθλιο παιχνίδι με τους θεσμούς και τη χώρα» δήλωσε ο κ. Παπαμιμίκος.
«Την προβοκάτσια αυτή ξεκίνησε πριν τρεις μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ και τη συνεχίζουν οι ΑΝΕΛ. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προσπαθούν να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν βουλευτές. Μολύνουν το πολιτικό περιβάλλον επιδιώκοντας ανώμαλες εξελίξεις» πρόσθεσε ο γραμματέας της ΝΔ.
Σύμφωνα με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο «το πρόσωπο που σύμφωνα με τις καταγγελίες καταγγέλλεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπήρξε στενός συνεργάτης του Π. Καμμένου. Τον συνόδευσε στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στις 22.03.2013. Τον συνόδευσε στην επίσκεψή του στην Κύπρο την 01.04.2013. Και είναι βασικός μάρτυρας υπεράσπισής του στην υπόθεση των CDS. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

Στον εισαγγελέα καλείται ο Γ. Αποστολόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται από την εισαγγελία Εφετών, όπως αναφέρει το "Βήμα", εντός της ημέρας ο εισαγγελέας, Π. Παναγιωτόπουλος θα καλέσει ενώπιόν του, τον Γ. Αποστολόπουλο που σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή Π. Χαϊκάλη, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 


Πηγή: www.tovima.gr 
Περισσότερα στα:
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=660888 
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=661073 

Σχετική ανάρτηση:
Απόπειρα χρηματισμού ή στημένη παράσταση;

3 σχόλια:

  1. Η υπόθεση έχει συνέχεια: Έτσι, την άμεση και οργισμένη αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά προκάλεσαν οι αναφορές του Παύλου Χαϊκάλη στο Mega ότι ο φερόμενος ως μεσάζων για τον χρηματισμό του ενεργούσε εκ μέρους του πρωθυπουργού και ενός τραπεζίτη. Σε ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού αναφέρεται πως ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση:
    Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών». Πηγή: tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "παράσταση χρηματισμού βουλευτών" επεκτείνεται: Με κοινή τους δήλωση οι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης (με αφορμή τις καταγγελίες Χαϊκάλη) καλούν τους βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά ψήφισαν για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να απέχουν από τις επόμενες ψηφοφορίες ώστε «να αρθεί η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές», όπως αναφέρουν. Οι αναφορές αυτές και οι υπαινιγμοί που αιωρούνται από την δήλωση των δυο ανεξάρτητων βουλευτών προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από συναδέλφους τους όπως ο Σπ. Λυκούδης ο οποίος έκανε λόγο για «αθλιότητες» από «πολιτικά σκουλήκια» και τον Χρ. Αηδόνη που απειλεί με μηνύσεις και κάνει λόγο για «άθλιους επαίτες για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ». Πηγή: tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ βρώμα και αηδία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή