22 Φεβρουαρίου 2019

Διονύσης Σαββόπουλος: O Πολάκης μου θυμίζει τον παλιό αρκουδιάρη!

«Στην γειτονιά μου όταν ήμουν μικρός φέρνανε μια αρκούδα για να χορεύει να κάνει την Βουγιουκλάκη και ο αρκουδιάρης μου θυμίζει τον Πολάκη. Έχουν μια ομοιότητα» δήλωσε σε εξαιρετικά σκωπτικό τόνο ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλώντας την Πέμπτη ΣΚΑΪ και στους «Αταίριαστους» σχετικά με τον αναπληρωτή υπουργό υγείας.

Σύμφωνα με τον κ. Σαββόπουλο ο κ. Πολάκης δεν αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτικού της μεταπολίτευσης, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοιάζει σε εκείνον μια αποτυχία της Αριστεράς στην οποία κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. «Νομίζω ότι κυβερνά μια αποτυχία της αριστεράς. Κυβερνούν εγγαστρίμυθοι του Ανδρέα Παπανδρέου. Άνθρωποι που τον μιμούνται». Ανέφερε συγκεκριμένα.

Νωρίτερα σχολιάζοντας την γενικότερη κάτασταση είπε στον ΣΚΑΪ: «Μαυρίζει η ψυχή μου μ’ αυτά. Δεν έχω καταλάβει ότι είμαστε έξι μήνες εκτός μνημονίου. Ο κόσμος δυσκολεύεται. Το πρώτο στάδιο ήταν ο θυμός. Η κοινωνία έπαθε σοκ. Αλλά τώρα είναι στο "δεν γίνεται τίποτα", υπάρχει μια παραίτηση. Πηγαίνουμε για συνειδητοποίηση της κατάστασης και για δράση» τόνισε μεταξύ άλλων ο καλλιτέχνης εκφράζοντας ανοικτά την απογοήτευση του.


Η απάντηση Πολάκη 

Η αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν άργησε να έρθει. 

Με μία οργισμένη ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο κ. Πολάκης απαντά στον Διονύση Σαββόπουλο ότι αυτός "πρέπει να ξέρει από αρκουδίτσες μετά τη θητεία του στις αυλές του Μητσοτάκη και του ΠΑΣΟΚ" και σημειώνει ότι το μόνο κοινό που έχει ο γνωστός καλλιτέχνης με τα νιάτα του είναι το ντέφι.

Διονυση της "συγκεντρωσης που αναβει κι ολα ειν συνειδητα" των φοιτητικων μας χρονων......
Εγω ξερω απο προβατα γιατι ο πατερας μου ηταν βοσκος ...
Εσυ πρεπει να ξερεις απο αρκουδιτσες μετα τη θητεια σου στις αυλες του Μητσοτακη και του ΠΑΣΟΚ .....το μονο κοινο με τα νιατα σου ειναι το ντεφι
ΥΓ ειχαμε καιρο να σε ακουσουμε ,έβρισες και συ για να βγεις λιγο στην επιφανεια του βαλτου των "φιλοξενων" ΜΜΕ της διαπλοκης ....Ξαναβουτα τωρα...πηρες το πενταλεπτο!!

Πηγές: skai.gr , facebook.com. Το σκίτσο είναι της Έφης Ξένου

Σχετική ανάρτηση: Έργα και ημέρες Πολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου