26 Φεβρουαρίου 2019

Νοτοπούλου: Να «επανανοματοδοτήσουμε» την πολιτική!

«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν οτι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για την ζωή σου». Είναι η ανάρτηση στο Ιnstagram, της υποψήφιας δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου. Μια ανάρτηση που πολύ σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως όσον αφορά τη νέα λέξη «επανανοματοδοτήσουμε» που «εφηύρε» η κ. Νοτοπούλου.

Ίσως να ήθελε να γράψει «επανοηματοδοτήσουμε», όμως το γεγονός ότι έγραψε «επανανοματοδοτήσουμε» χωρίς να προβεί σε κάποια διόρθωση τις μέρες που ακολούθησαν ήταν αρκετό για τα social media να γεμίσουν με σχόλια για την παιδεία της κ. Νοτοπούλου αλλά και την καριέρα – αστραπή που έχει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας.

Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Νοτοπούλου από εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανέλαβε επικεφαλής του γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη, μετά διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό στο υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και τώρα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.


Κάποια ενδεικτικά σχόλια στο twitter:

hanns‏ @unclebinu
Διάφοροι φασίστες απο όλο τον κόσμο,δλδ ανα την εμφύλιο, με κατηγορούν οτι είμαι αναγραμμάτιστη. Τους αγνώ! Σύντροφοι, ήρθε η ώρα να κλείσουμε τη μύτη στις σειρήνες, να επανανοματοδοτησουμε & αναχρωματοδομησουμε την πολιτική. Καθώς, η αγωνια μετταλλάσσσεται αποφασιστικοτητα.

Φραιναρέτη Ρωμανού‏ @TrollaretiRom
Μην με ενοχλείτε. Έχουμε σύσκεψη στο Μαξίμου για να επανανοματοδοτήσουμε τις έννοιες του αγράμματου, του αμετροεπή και του ανόητου. Απαραίτητο μιας και οι λέξεις έχουν εφαρμογή σε δεκάδες στελέχη μας. #Νοτοπουλου

Leonidas ToEat ♎ ☘ 🇬🇷 🇬🇧‏ @AnAthenianToLDN
Σύμφωνα με ΦΕΚ της 26/2/2018 καθιερώνεται η λέξη "Επανανοματοδοτήσουμε" και καταργείται η λέξη "Μετονομάζουμε" Εκ της κυβερνήσεως #Νοτοπουλου 

Όμως, λόγος να γίνεται... είναι και αυτό μια διαφήμιση έστω και αρνητική, που για ορισμένους είναι προτιμότερη από το τίποτα... Και η κ. Νοτοπούλου φαίνεται να έχει ανάγκη την όποια προβολή τώρα σαν υποψήφια δήμαρχος. 

Θυμίζουμε ότι με βάση δημοκόπηση για το Δήμο Θεσσαλονίκης που δημοσιεύτηκε χθες η Κατερίνα Νοτοπούλου έρχεται 5η! Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη δημοκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll το διάστημα μεταξύ 19-22 Φεβρουαρίου σε 854 νοικοκυριά, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, ο Νίκος Ταχιάος (που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία) αναδεικνύεται πρώτος με 13,4%, ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός (αντάρτης της ΝΔ) με 12,5%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 10%, ο Σπύρος Βούγιας (στηρίζεται από το ΚΙΝΑΛ) με 9,8% και 5η η Κατερίνα Νοτοπούλου (η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ) με 7,2%.

afirimeno.com

Πηγές: Με στοιχεία από in.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου