30 Ιουνίου 2023

Η παραίτηση Τσίπρα σε Σκίτσα

Παραιτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε χθες ο Αλέξης Τσίπρας, γνωστοποιώντας ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την αρχηγία του κόμματος. Πως είδαν την είδηση οι σκιτσογράφοι. Σε 10 σκίτσα τους: 

Επάνω αριστερά: Τσίπρας τέλος! Καιρός για παραλία! Να περάσει η/ο επόμενη/ος. Σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη.

Και "γίνε το δαχτυλίδι που θέλεις να σου προσφέρουν"! Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή":

Στείλε και "καρδούλες" στη Βουλή! Σκίτσο του Πέτρου Ζερβού στην "Εφ.Συν":

Είναι όμως και πολιτικός μηχανικός. Θα τον αντέξει το πιθανό νέο του επέγγελμα; ή θα ξαναγίνει σχέτο πολιτικός; Σκίτσο του Ανδέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή":

Στην Κουμουνδούρου, τώρα. Και τι θα κάνουνε χωρίς τον Τσίπρα; Σκίτσο του Πέτρου Τσιολάκη:

Παραίτηση (συνταξιοδότηση) Τσίπρα. "Αδιόρθωτοι" οι Έλληνες θα σκέφτεται η Μέρκελ διαβάντας την είδηση. Τόσο μνημόνια και ακόμα βγαίνουν νωρίς στη σύνταξη! Σκίτσο του Κώστα Κουφογιώργου:

Ο έμπειρος Κώστας Καραμανλής δίνει κάποιες χρήσιμες συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα. Σκίτσο του Ανδέα Πετρουλάκη στο "Protagon.gr": 

Παραιτήθηκε, δεν σκέφτηκε ούτε τους σκιτσογράφους! Σκίτσο του ΚΥΡ στο "i-kyr.gr":

Οι σκιτσογράφοι όμως τον σκέφτονται και ...υποκλίνονται! Ήταν η έμπνευση για τις καλύτερες γελοιογραφίες τους! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή":

Παραιτήθηκε και πλέον περνά στην ιστορία! Πάντως, ο Ρούσβελτ ζήτησε να τον κρίνουν από τους εχθρούς που έκανε! Σκίτσο του Γιάννη Δερμρντζόγλου στον "Ελεύθερο Τύπο":

afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου