22 Μαΐου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.5.2020

Τραμπ: Δεν φοράω μάσκα μπροστά στις κάμερες, δεν θέλω να δώσω στους δημοσιογράφους την ικανοποίηση να με δουν με αυτή! 

Κόμικς με ηρωίδα την πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, η οποία είχε αποκαλύψει ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Ντόναλντ Τραμπ 

Τραμπ: Δεν φοράω μάσκα μπροστά στις κάμερες
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε χθες Πέμπτη ότι ενίοτε φοράει προστατευτική μάσκα, όταν το απαιτούν οι συνθήκες, πρόσθεσε όμως πως δεν σκοπεύει να το κάνει μπροστά στους δημοσιογράφους, για να μην τους «δώσει την ικανοποίηση» να τον δουν με αυτή.
Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Υψηλάντη, στην πολιτεία Μίσιγκαν, όπου περιηγήθηκε σε εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας Ford που επαναλειτουργεί, εν μέσω της πανδημίας, για να κατασκευάσει μηχανικούς αναπνευστήρες και μέσα ατομικής προστασίας, ο ένοικος του Λευκού Οίκου ρωτήθηκε γιατί δεν φόραγε μάσκα, όπως τα στελέχη της εταιρείας που τον ξεναγούσαν κατά την περιήγησή του στην εγκατάσταση.
«Φόραγα μία προηγουμένως. Φόραγα μία εκεί πίσω. Αλλά δεν ήθελα να δώσω στους δημοσιογράφους την ικανοποίηση να το δουν», απάντησε σαρκαστικά ο αμερικανός πρόεδρος. Λίγο αργότερα, επέδειξε στους δημοσιογράφους τη μάσκα του, χωρίς να τη βάλει. «Μου αρέσει πολύ. Ειλικρινά, νομίζω είμαι πιο ωραίος με τη μάσκα», αστειεύτηκε.

Να σημειωθεί ότι οι ΗΠΑ θρηνούν μακράν τους περισσότερους θανάτους παγκοσμίως εξαιτίας της COVID-19, πάνω από 94.000, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.
Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr 

η Στόρμι Ντάνιελς

Κόμικς με ηρωίδα την Στόρμι Ντάνιελς, ως Διαστημική Δύναμη
Την επάνοδό της στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως ηρωίδα κόμικς, πραγματοποιεί η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, η οποία είχε αποκαλύψει ότι διατηρούσε προ ετών ερωτική σχέση με τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Οι ισχυρισμοί της Ντάνιελς είχαν προκαλέσει νομική αντιπαράθεση και πυροδότησαν την πρώτη δικαστική προσφυγή κατά της προεδρίας Τραμπ, προτού η υπόθεση απορριφθεί από τη Δικαιοσύνη.
Η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, πρωταγωνιστεί σε σειρά κόμικς με τίτλο «Στόρμι Ντάνιελς: Διαστημική Δύναμη», που θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία το φθινόπωρο. «Το κόμικς είναι σατιρικό, βέβαια», είπε η Ντάνιελς, ενώ ο εκδοτικός οίκος TidalWave περιέγραψε τη σειρά ως «σκαμπρόζικη κωμωδία δράσης και περιπέτειας», εξηγώντας ότι το πόνημα αποτελεί συνδυασμό της Μπαρμπαρέλα με το Σταρ Τρεκ.
«Το μόνο αίτημά μου από τις συγγραφείς ήταν να μη μοιάζω χαζή. Οσοι υποθέτουν κάτι τέτοιο, κάνουν μεγάλο λάθος. Μόλις εμφανίζομαι σε σκηνή του κόμικς, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα τους δείρω όλους», είπε η Ντάνιελς μιλώντας στο πρακτορείο Reuters.
Η Ντάνιελς βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το 2018, μετά την αποκάλυψη ότι έλαβε χρηματικό ποσό για να αποσιωπήσει εξωσυζυγική ερωτική σχέση, που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, προτού αυτός εκλεγεί στην προεδρία. Ο Τραμπ έχει αρνηθεί ότι είχε ερωτική σχέση με την πορνοστάρ. Σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η Ντάνιελς, ο Τραμπ της προσέφερε 130.000 δολάρια για να μην αποκαλύψει τη σχέση τους.
Η Ντάνιελς είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2018 στην πόλη Κολόμπους του Οχάιο με κατηγορίες «άσεμνων χειρονομιών» σε πελάτες στριπτίζ μπαρ. Η Ντάνιελς κατέθεσε αγωγή εναντίον της τοπικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας ότι η σύλληψή της έγινε αναίτια και αποτελούσε πράξη αντεκδίκησης για τις καταγγελίες της εναντίον του Τραμπ. Η πόλη του Κολόμπους έθεσε στο αρχείο τις κατηγορίες εναντίον της και της προσέφερε ως αποζημίωση 450.000 δολάρια. 

Πηγή: kathimerini.gr 

Δείτε και αυτά: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου