31 Μαΐου 2020

Όταν ο Ν. Καρανίκας μπερδεύει τον Αρκά με τον... Αρακά

Σε γκάφα υπέπεσε ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Καρανίκας στην προσπάθειά του να ασκήσει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Με αφορμή την συνέντευξη του Παύλου Πολάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ, ο Νίκος Καρανίκας θέλησε να κάνει ένα θετικό σχόλιο για όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, προσπάθεια, όμως, που του γύρισε μπούμερανγκ.

Αιτία το γεγονός ότι ενώ πίστευε ότι χρησιμοποιούσε σκίτσο του Αρκά στην πραγματικότητα το σκίτσο που ανάρτησε χθες στο Twitter ήταν του... Αρακά!


Η ανάρτηση του Ν. Καρανίκα: 

Μέχρι και ο Αρκάς ενοχλήθηκε με την διεφθαρμένη ΝΔ. Η δεξιά της παράγκας επανήλθε πολύ γρήγορα. Τα λαμόγια δεν άντεξαν την δίαιτα του Τιμίου αχχαχα #ΝΔ #ΝΔΑΠΑΤΕΩΝΕΣ #ΝΔ_ΑΠΑΤΕΏΝΕΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια έπεσαν «βροχή» κάτω από την ανάρτηση με τον Νίκο Καρανίκα να προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα κάνοντας μια δεύτερη ανάρτηση στην οποία καλούσε τους επικριτές του να απαντήσουν επί της ουσίας:
Η δεύτερη ανάρτηση του Ν. Καρανίκα: 

Νίκος Καρανίκας nikos Karanikas @nikosKaranikas4
Έπρεπε να δείτε τον Αρακά για να βγείτε από την τρύπα σας. Και τώρα ένα σχόλιο για την ουσία;

Και κάποια από τα σχόλια στην ανάρτηση Καρανίκα στο Twitter

Ford Prefect @chempilot1
Απάντηση στον χρήστη @nikosKaranikas4
Νικο , ξερω οτι η αναγνωση ειναι δυσκολη για σενα και η κατανοηση κειμενου ειναι σχεδον αδυνατη με το καμμενο -ας πουμε- μυαλο σου , αλλα ρε μλκα ΑΡΑΚΑΣ. Το λεει ο τυπος , ΑΡΑΚΑΣ , τι διαλο καπνισες παλι και ειδες "ΑΡΚΑΣ"?

Leonmar @Leonmar16
Απάντηση στον χρήστη @nikosKaranikas4
Μπράβο ρε Καρανίκα, δικαίωσες για μια ακόμη φορά την "τεράστια αξία" σου όπως και αυτήν του αρχηγού σου, που σε είχε σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού!!! στην κυβέρνηση του. Παναγία μου, από τι γλυτώσαμε!!!!!!!!!!

Thanasis f. @Athanasiosfara1
Απάντηση στον χρήστη @nikosKaranikas4
Άρα δεν ισχύει για σένα Νικολακη αυτο που γράφει το σκίτσο,εσύ 4,5 χρόνια δεν εβαλες απλά το χέρι σου στο μέλι, ολοκληρος μεσ’το βάζο μπηκες,με 4100€/μήνα αργομισθία μαζί με τις «υπερωρίες» που τις πληρωνοσουν μάλιστα και προκαταβολικά.

Vasilis Kapetanakis @VKapetanakis
Απάντηση στον χρήστη @nikosKaranikas4
Ούτε τα στοιχειώδη. Ο original Arkas δεν αναφέρεται ΠΟΤΕ σε ονόματα. ΠΟΤΕ. Δεν χρησιμοποιεί τέτοια γραμματοσειρά και δεν υπογράφει σαν τρολ «Αρακάς».

nicol @xamolelo
ρε αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούσαν χώρα....

Πηγές: twitter.com και 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου