14 Μαρτίου 2016

Σύντομες Ειδήσεις της Ημέρας 14.3.2016

Αιματοκύλισμα στην Αγκυρα με 34 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας, στις 18:35 το απόγευμα της Κυριακής, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 34 ανθρώπων και τραυματίζοντας δεκάδες.
Παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε στάση λεωφορείου στην περιοχή της κεντρικής πλατείας Κιζιλάι. Αργά το βράδυ της Κυριακής ο τούρκος υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 34 άνθρωποι. Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται ένας ή δύο από τους δράστες. Επιπλέον ανακοινώθηκε ότι 125 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και μεταξύ αυτών βρίσκονται 19 σε σοβαρή κατάσταση. Αξιωματούχος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από το PKK ή συνδεόμενη οργάνωση.

Δ. Βίτσας: Στην Ελλάδα έως και δύο χρόνια οι πρόσφυγες. Την πρόβλεψη πως η πλειοψηφία των προσφύγων θα μείνει έως και δύο χρόνια στην Ελλάδα έκανε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμυνας και υπεύθυνος της κυβέρνησης για το προσφυγικό Δημήτρης Βίτσας στους Financial Times. 

Νέο ναυάγιο στην Κω με οκτώ αγνοούμενους. Πέντε άτομα κατάφεραν να κολυμπήσουν ως τις ακτές του νησιού και ενημέρωσαν ότι επέβαιναν σε λέμβο που ανετράπη μαζί με αλλά οκτώ άτομα που αγνοούνται.

'Αλμα της AfD, απώλειες για Μέρκελ. Αίσθηση προκαλούν τα αποτελέσματα των εκλογών σε τρία γερμανικά κρατίδια: σύμφωνα με τα έξιτ πολς οι χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ υποχωρούν παντού, ενώ η ακροδεξιά AfD καταγράφει διψήφια ποσοστά. 

Παρέλασαν με κέφι, αλλά και με βροχήΜε σύμμαχο το κέφι και την διάθεση για ξεφάντωμα και, δυστυχώς, εχθρό τον καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι καρναβαλικές παρελάσεις στην Ελλάδα, με μεγάλη βασίλισσα, για ακόμη μια χρονιά, την αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Με βροχές και χιόνια στα ορεινά η Καθαρά Δευτέρα. Σποραδικές βροχές και χιόνια στα ορεινά είναι η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Πήρε τα ντέρμπι ο Ολυμπιακός. Ποδόσφαιρο: Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ολυμπιακός νίκησε χθες βράδυ με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μπάσκετ: Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που κρίθηκε στις δύο παρατάσεις, ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, και να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου