13 Μαρτίου 2016

Ισχυρή έκρηξη στην Αγκυρα με πολλούς νεκρούς και τραυματίες

Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Άγκυρας, στις 18:35 το απόγευμα της Κυριακής, με τις πληροφορίες των τουρκικών μέσων ενημέρωσης να κάνουν λόγο για πολλούς νεκρούς και τραυματίεςΓίνεται λόγος για 26 νεκρούς και 75 τραυματίες. 
Η έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Κιζιλάι, κοντά σε πάρκο και το υπουργείο Παιδείας

Οχήματα τουλίχτηκαν στις φλόγες, επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, πυροσβέστες και ασθενοφόρα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε.

Το δίκτυο NTV μετέδωσε πως εξερράγη παγιδευμένο αυτοκίνητο και «υπάρχουν πολλοί νεκροί». Υπάρχουν επίσης πληροφορίες ότι ακούστηκαν πυρά στο σημείο μετά την έκρηξη. Πυκνός καπνός φαινόταν να αναδύεται από απόσταση 2,5 χιλιομέτρων. 


Σε ανακοίνωση της νομαρχίας γίνεται λόγος για τουλάχιστον 27 νεκρούς και 75 τραυματίες, οι οποίοι έχουν διακομιστεί σε δέκα νοσοκομεία της πρωτεύουσας. Ωστόσο, υπάρχουν φόβοι ότι ο απολογισμός θα είναι υψηλότερος, καθώς 12 εκ των τραυματιών βρίσκονται κατά πληροφορίες σε κρίσιμη κατάσταση.

Η έκρηξη σημειώνονται λιγότερο από έναν μήνα μετά την βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Άγκυρας (στις 17 Φεβρουαρίου) που παρέσυρε στο θάνατο 29 ανθρώπους. Είναι η τρίτη μεγάλη έκρηξη που συνταράσσει την τουρκική πρωτεύουσα από τον Οκτώβριο του 2015. 


Πηγή: www.tovima.gr 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου