4 Αυγούστου 2013

Περίεργα: Ο στηθόδεσμος που ενώνει την Αριστερά με τη Δεξιά

 Ετερόκλητοι ηγέτες με χαώδεις ιδεολογικές διαφορές, "ενώνονται" για τις ανάγκες μιας πρωτότυπης διαφημιστικής καμπάνιας της βραζιλιάνικης εταιρείας εσωρούχων Hope.

Η γνωστή για τις προκλητικές της διαφημίσεις φίρμα καταφέρνει να ενώσει πολιτικούς αντιπάλους, ζωγραφίζοντας στις αφίσες μέσα σε γυναικείο στηθόδεσμο ηγέτες του κόσμου, που θα φαινόταν απίθανο να έρθουν κοντά.

Μάργκαρετ Θάτσερ και Ερνέστο Τσε Γκεβάρα «στηρίζονται» από το ομώνυμο σουτιέν εταιρείας Hope. Ανάλογες θέσεις δεξιά και αριστερά έχουν τα πορτραίτα του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και του εκλιπόντος Προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, καθώς και εκείνα του Ρόναλντ Ρίγκαν μαζί με τον Φιντέλ Κάστρο στο ίδιο μπούστο. 


Σκοπός της διαφημιστικής εκστρατείας, όπως διατείνονται οι υπεύθυνοι, είναι η προώθηση του «υπερ-ενισχυτικού σουτιέν» που διατίθεται με κόκκινη, μαύρη και ροζ δαντέλα και μότο: «Δεξιά και Αριστερά Μαζί».


«Η Hope διδάσκει», είναι το απόφθεγμα της εταιρείας που ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις τόσο στις φεμινιστικές οργανώσεις, όσο και στην κυβέρνηση της Βραζιλίας.

_________________
Πηγή: http://www.tanea.gr και http://www.ethnos.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου