30 Αυγούστου 2013

Ήταν εκατομμυριούχος και δεν το ήξερε!

Επί τρεις μήνες η Jane O’Brien, ήταν εκατομμυριούχος χωρίς να το γνωρίζει, καθώς είχε ξεχασμένο στην τσάντα της ένα νικηφόρο δελτίο της λοταρίας.

Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Η 36χρονη Jane από το Middlesex, δούλευε μέρα νύχτα για να βγάλει τα έξοδά της! Έκανε διπλές βάρδιες στη δουλειά της για να έχει χρήματα για το προγραμματισμένο για το Νοέμβριο ταξίδι της στη Νέα Υόρκη.

Δώδεκα εβδομάδες μετά την αγορά του νικηφόρου δελτίου, αποφάσισε να καθαρίσει την τσάντα της, όταν είδε το δελτίο και αναζήτησε στο διαδίκτυο το νικηφόρο συνδυασμό.

«Το ήλεγξα τόσες φορές, τσέκαρα τα ψηφία ένα- ένα», δήλωσε η Jane. «Κάλεσα έναν τηλεφωνικό αριθμό που υπήρχε στο πίσω μέρος του δελτίου και είπα: "ελπίζω να μη σπαταλώ άδικα το χρόνο σας αλλά νομίζω πως έχω κερδίσει ένα εκατομμύριο λίρες". Τότε η κυρία στην άλλη άκρη της γραμμής μου είπε: "εντάξει, μπορείς τώρα να ουρλιάξεις".
Χοροπηδούσα μέσα στην κουζίνα σαν τρελή, ποιος ξέρει τι σκέφτονταν οι γείτονες…»

Τώρα, θα το γιορτάσει κάνοντας δώρο στους γονείς και άλλους συγγενείς της μία πολυτελή κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Σχεδιάζει επίσης να φύγει από το σπίτι που νοικιάζει και να αγοράσει το δικό της σπίτι.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον, θα συνεχίσει να παίζει τυχερά παιχνίδια αλλά δεν σκοπεύει να αφήσει τη δουλειά της.

______________
Πηγές: http://www.newsbeast.gr και http://www.star.gr στις 29.8.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου