3 Αυγούστου 2013

Σε βίαιες αναταραχές τον Σεπτέμβριο καλεί πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«...Και μη ξεχνάτε...αυτόν τον Αύγουστο συλλέγουμε πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε το Σεπτέμβριο για να καταστείλουμε την κρατική βία...» αναφέρει το μήνυμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Καραγιάννη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Αυτός ο άνθρωπος φιλοδοξεί να μπει στη Βουλή των Ελλήνων και να νομοθετεί ως εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού. Καμαρώστε τον.


Όπως ήταν φυσικό, η ανάρτηση αυτή 
στο facebook προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος, το οποίο καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον Ανδρέα Καραγιάννη από στέλεχος του κόμματός του και υποψήφιο βουλευτή του. 

Προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Η προϊσταμένη κ. Φάκου, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Όσο για το ΣΥΡΙΖΑ, "άλλα λόγια να αγαπιόμαστε". Η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ήταν η εξής: «Είναι προφανές ότι η γαλάζια μονταζέρια ρετάρει, όπως και η κυβέρνηση, γι' αυτό και προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις κατασχέσεις σπιτιών, τις αθρόες απολύσεις και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου»...

________________
Πηγή: Τύπος έντυπος και ηλεκτρονικός της 02.08.2013






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου