20 Φεβρουαρίου 2017

Σόου Αρτέμη Σώρρα στην Ακρόπολη

Και όμως συνέβη και αυτό: Όρκο στο Θεό Δία έδωσαν την Κυριακή το πρωί, οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα που συγκεντρώθηκαν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, μπροστά στους έκπληκτους τουρίστες και τους περαστικούς. 

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 300 οπαδοί και μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" συγκεντρώθηκαν την Κυριακή εξω από το Ηρώδειο προκειμένου να δώσουν όρκο πίστης στον Θεό Δία, υπο την παρουσία του Αρτέμη Σώρρα. 


Ο Αρτέμης Σώρρας παρακολούθησε από κοντά τους σχηματισμούς δίνοντας οδηγίες, ενώ σε κάθε του βήμα συνοδευόταν από έναν εύσωμο, "ευγενικό" κύριο που προστάτευε το "μεγάλο αρχηγό".

Ο κ. Σώρρας αφου μίλησε στο συγκεντρωμένο πλήθος που τον αποθέωσε, ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο και κάλεσε τους πολίτες να τρέξουν στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις… 


Επισκέπτες από κάθε γωνία του πλανήτη απαθανάτισαν την τελετή και ενημερώθηκαν, μάλιστα, από τους «Ελλάνιους» πιστούς για το σχέδιο σωτηρίας της χώρας μας από το ομόλογο του Αρτέμη Σώρρα που θα καταστήσει πλούσιους και ισχυρούς ολους τους Έλληνες. Οι περισσότεροι έφυγαν με ένα χαμόγελο σαρκασμού στα χείλη για το σόου που απήλαυσαν, απορημένοι για το πως στο «γαλατικό χωριό» μας υπάρχουν ορισμένοι που αναζητούν σωτηρία σε «μαγικά» φίλτρα...

Πηγή: Στοιχεία από το newsit.gr 

Σχετική ανάρτηση: Στη χώρα του... Σώρρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου