23 Ιουνίου 2017

Ο Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του καθάρισαν παραλίες στους Αντιπαξούς από τα σκουπίδια

Εικοσι δύο σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες των Αντιπαξών μάζεψε η οικογένεια του διάσημου χολυγουντιανού ηθοποιού Γουίλ Σμίθ. Ο ηθοποιός με την οικογένειά του βρίσκονται στο Ιόνιο κάνοντας διακοπές με σκάφος. Ωστόσο, βρέθηκαν μπροστά σε μια εικόνα που κάθε άλλο παρά κολακεύει τον ελληνικό τουρισμό.

Όταν διαπίστωσαν ότι οι πανέμορφες παραλίες των Αντιπαξών ήταν «στολισμένες» με σκουπίδια δεν έμειναν άπραγοι. Η 16χρονη κόρη του ζευγαριού, η Γουϊλοου που ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα των γονιών της, αλλά στο πεντάγραμμο, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Μαζί με τους γονείς της και άλλους τέσσερις ανθρώπους που ήταν μαζί τους χαλάλισαν τη μέρα τους για να καθαρίσουν τις παραλίες. Στο τέλος φόρτωσαν τις σακούλες με τα σκουπίδια στο σκάφος για να τις πετάξουν σε κάδους.

Δείτε το βίντεο:

«Δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες με σκουπίδια... μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους... νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όσο μικρή και αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε την διαφορά...». Αυτά γράφει μεταξύ άλλων η Γουϊλοου Σμιθ στο Instagram όπου ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες. 

Πηγές: protothema.gr, youtube.com

1 σχόλιο:

  1. «Απίστευτη υπερβολή» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Παξών, Σπύρος Βλαχόπουλος, τους ισχυρισμούς της κόρης του Γουίλ Σμιθ ότι μάζεψε πρόσφατα από παραλίες των Αντιπαξών πάνω από 22 σακούλες σκουπιδιών μαζί με τους γονείς της και τα αδέρφια της. «Είναι απίστευτα υπερβολικό αυτό το νούμερο» είπε. Όμως, από την άλλη ο δήμαρχος Παξών αναφέρει ότι «Από όλες τις παραλίες, κατά σύμπτωση η δεσποινίδα Σμιθ, πήγε στην πιο απρόσιτη που υπάρχει, στη βορειοδυτική ακτή των Παξών, που έχει μέτωπο στην Αδριατική. Όπως ξέρετε οι παραλίες που είναι ανοιχτές στο πέλαγος μπορούν να γεμίσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σκουπίδια, αφού στην Αδριατική υπάρχουν νησίδες από σκουπίδια που επιπλέουν και μπορεί να παρασυρθούν ανά πάσα στιγμή από τον καιρό...» Πηγή: protothema.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή