23 Ιουνίου 2017

Πωλήθηκε η βίλα της Δήμητρας Λιάνη

Πωλήθηκε η βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην οδό Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, που είχε βγει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Capital.gr, για το ακίνητο κατατέθηκε πρώτη προσφορά -όσο ήταν η τιμή εκκίνησης- ύψους 450 χιλιάδων ευρώ, αλλά, τελικά, κατέληξε στα χέρια πλειοδότη που προσέφερε τίμημα 581.500 ευρώ.

Η μεζονέτα, που εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους και έχει συνολική επιφάνεια 467 τ.μ., εκπλειστηριάστηκε με επισπεύδουσα τη Χριστιανική Ένωση Νεανίδων (ΧΕΝ Ελλάδας) σε εκτέλεση διαταγής πληρωμής για το ποσό των 46,2 χιλιάδων ευρώ. Είχε οδηγηθεί σε πλειστηριασμό πολλάκις τα τελευταία χρόνια, αλλά, αυτή τη φορά, η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία.

Για πρώτη φορά, βγήκε στο "σφυρί" το 2011 με τιμή εκκίνησης 1,2 εκατ. ευρώ, η οποία μειώθηκε στις 800.000 ευρώ κατά τον πλειστηριασμό του Νοεμβρίου 2013.

Το ακίνητο φέρει προσημείωση 360 χιλ. ευρώ υπέρ της Eurobank, υποθήκη και κατάσχεσης αξίας 87,8 χιλ. ευρώ και 51 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα υπέρ της ΔΟΥ Κηφισιάς.

Η ιδιοκτησία είναι μία από τις έξι υπερπολυτελείς που ανεγέρθηκαν πριν από περίπου οκτώ χρόνια στη θέση της βίλας όπου έζησε τις τελευταίες ημέρες της ζωής του ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Το 2007 η τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ έδωσε στην κατασκευαστική εταιρεία Morfi αντιπαροχή το οικόπεδο των 3,5 στρεμμάτων στην οδό Αγράμπελης όπου βρισκόταν το σπίτι που κατοικούσε κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Εκεί αναπτύχθηκαν έξι βίλες από τις οποίες οι τρεις περιήλθαν στην κυριότητα της Δήμητρας Λιάνη και οι υπόλοιπες "πέρασαν" στην κατασκευαστική εταιρεία. Τα περισσότερα από τα ακίνητα έχουν είτε μισθωθεί είτε πωληθεί, ενώ το 2007 όταν αυτά βρίσκονταν στην αγορά, η ζητούμενη τιμή τους άγγιζε τα 3 εκατ. ευρώ. 

Πηγή: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου