24 Ιουνίου 2017

Μπερλουσκόνι: Αυτό που μου αρέσει στον Τραμπ, είναι η Μελάνια

Τη σύζυγό του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, ξεχώρισε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, κληθείς να σχολιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο κ. Μπερλουσκόνι επέστρεψε στο πολιτικό προσκήνιο αυτήν την εβδομάδα καθώς συμμετέχει στην προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του, Forza Italia, για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών της Κυριακής.

Μιλώντας την Παρασκευή στον τηλεοπτικό σταθμό La7 και ερωτηθείς αν αισθάνεται κολακευμένος όταν τον συγκρίνουν με τον κ. Τραμπ -ο οποίος ξεκίνησε επίσης ως επιχειρηματίας του κατασκευαστικού τομέα-, ο κ. Μπερλουσκόνι απάντησε ότι «δεν με κάνει να αισθάνομαι κάπως». 


«Αλλά σε ό,τι αφορά τον Τραμπ μπορώ να πω ότι, όπως πολλοί άνδρες και γυναίκες, μου αρέσει η Μελάνια. Για την ομορφιά της, το στιλ της, τη γοητεία της», πρόσθεσε ο 80χρονος Μπερλουσκόνι, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν την έχει δει ποτέ από κοντά, παρά μόνο από την τηλεόραση.

«Ακόμη και οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ δεν της ασκούν κριτική», συμπλήρωσε.

Ο κ. Μπερλουσκόνι είναι γνωστός για τα πολιτικώς «ανορθόδοξα» σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς, κάποια από τα οποία πάντως φάνηκε να ενισχύουν τη δημοτικότητά του, αντί να την αποδυναμώνουν.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχετική ανάρτηση: Μια παλιότερη εύστοχη σύγκριση Τραμπ - Μπερλουσκόνι στο
Ντόναλντ Τραμπ, τρόμος και γοητεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου