16 Νοεμβρίου 2018

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τραμπ ο Αλ. Τσίπρας

'Εχει παρατηρηθεί ότι τα πιο φαρμακερά βέλη κατά του πρωθυπουργού εκτοξεύονται από ανθρώπους (Βαρουφάκης, Λαφαζάνης, Κωνσταντοπούλου κλπ) που κάποτε ανήκαν στο στενό του περιβάλλον. Η πιο πρόσφατη περίπτωση είναι εκείνη που η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «κανίς του Τραμπ».

Μιλώντας, την περασμένη Τρίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το πρωί, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ».

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή"

Παράλληλα, 
η πρώην πρόεδρος της Βουλής, χαρακτήρισε τον κ. Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη. Έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Tσίπρα, συμπλήρωσε η ίδια. «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έκανε λόγο για «σοβαρότατες ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης». Την κατηγόρησε, δε, ότι «θέλει να ελέγχει τη Δικαιοσύνη όχι μόνο για να βάλει φυλακή κάποιους, αλλά και για να μην μπει φυλακή η ίδια».

Ερωτηθείσα η κ. Κωνσταντοπούλου αν πρέπει κυβερνητικοί παράγοντες να μπουν φυλακή για το Μάτι, απάντησε «βεβαίως».

Προσαρμόζοντας λοιπόν τη γνωστή φράση «εξ οικείων τα βέλη», θα λέγαμε: από πρώην οικείους τα βέλη!

Πηγές: Στοιχεία από skai.gr, naftemporiki.gr, liberal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου