20 Αυγούστου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 20.8.2021

«Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα» δήλωσε ο γνωστός Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε δικαιολογημένες αντιδράσεις. «Καλύτερα να παίζει, παρά να μιλά!!!» σχολιάζει στο σκίτσο του ο Δημήτρης Γεωργοπάης και του κλείνει με το μπαλάκι του τένις το στόμα!

Αντιδράσεις συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί, και ότι θα το πράξει μόνο όταν ο εμβολιασμός γίνει υποχρεωτικός, αλλά και η νεότερη τοποθέτησή του, στην οποία υποστήριξε πως «το εμβόλιο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, είναι καινούργιο» προσθέτοντας: «Για εμάς τους νέους πιστεύω ότι είναι καλό να περάσουμε τον ιό, γιατί θα χτίσουμε ανοσία».

Πριν λίγες μέρες, ο Έλληνας τενίστας, λίγο πριν από την έναρξη του Cincinnati Masters 2021, αποκάλυψε ότι δεν έχει κάνει τον εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. «Δεν έχω κάνει το εμβόλιο, κανείς δεν το έχει θεωρήσει υποχρεωτικό έως τώρα. Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα εμβολιασθώ, αλλά μέχρι να γίνει υποχρεωτικό, δεν πρόκειται να το κάνω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Σχετικές αναρτήσεις:
Σάλος από τις δηλώσεις Τσιτσιπά: «Δεν θα εμβολιαστώ μέχρι να γίνει υποχρεωτικό»
Επιστήμονες «απαντούν» στον Στέφανο Τσιτσιπά για τα εμβόλια

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου