7 Αυγούστου 2021

Ν. Κοτζιάς: «ΝΔ το κόμμα του Νέρωνα»!

«ΝΔ το κόμμα του Νέρωνα» έγραψε, χωρις ίχνος ντροπής, στο twitter ο πρώην υπουργός εξωτερικών (στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) Νίκος Κοτζιάς, προφανώς για να εντυπωσιάσει και να βγεί από τα αζήτητα! Προκάλεσε όμως την οργή.

Η σχετική ανάρτηση του Ν. Κοτζιά:
Nikos Kotzias @NikosKotzias
·6 Αυγ
ΝΔ το κόμμα του Νέρωνα

Κάποια ενδεικτικά σχόλια στην ανάρτησή του στο twitter:

Dimitris Schoinas @DimitriSchoinas
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Αν ανεβάζει τέτοιου επιπέδου τουι ο πρώην ΥΠΕΞ, έχει χαθεί κάθε μέτρο & κάθε αυτοσεβασμός. Δηλαδή κε Κοτζιά αυτό είναι το επίπεδο της κριτικής που υιοθετείτε; Φθηνά ευφυολογήματα για μια τεράστια καταστροφή; Δεν ξεχωρίζεις έτσι από το σωρό, γίνεσαι ίδιος με όσους καταγγέλεις.

Averel Dalton @AverelDalton5
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Το να χαίρεσαι με αυτό που συμβαινει, είναι αναμενόμενο. Αυτοί είστε... Το να το δείχνεις κιόλας, είναι ντροπή!

Vasilis P. @VasilisPntl
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Βοηθάτε πολύ με αυτή σας την ανάρτηση. Να είστε καλά. Εξαιρετικά χρήσιμος κι ευπατρίδης. Εύγε! Να θυμηθούμε να σας δώσουμε παράσημο με τη λήξη της καταστροφής. Α και ντάξει… τι κι αν κάηκαν 100+ άνθρωποι στο Μάτι. Αρκεί που δεν κάνατε εκκενώσεις για τα μάτια του κόσμου.

ελενη ελενιου @EleniHeleniou
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Δεν ντρεπεσαι λιγο;! Ας μιλησει καποιος αλλος!! Εσεις,επρεπε,να λουφαξετε,τουλαχιστον! Εσεις που βαψατε με αιμα τα χερια σας,μην μας κουνατε το δαχτυλο!! Ντροπη σας,σαν μορφωμενος που ειστε,να γραφετε,αυτο το γελειο τουιτ!!λιγη σοβαροτητα,δεν βλαφτει!

Ιωσήφ @iic792
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Σεβάσου μωρέ το αξίωμα που είχες και μη γράφεις ανοησίες

ElaNaKsypname @oh_my_326
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Μπήκα στο προφίλ σας για να βεβαιωθω ότι δεν ήταν τρολια. Όντως το γράψατε...

Nick P. Perakis @nickperakis
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Επειδή δεν νομίζω να το γράψατε μόνος σας, μάλλον θέλει να "προκαλέσει" ο διαχειριστής του λογαριασμού σας, ή απλά είναι ανίκανος γι' αυτή τη θέση. Φροντίστε να τον επαναφέρετε στην τάξη..

Και η απάντηση του Ν. Κοτζιά:
·6 Αυγ
Επειδή προκάλεσα για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον στα αμόρφωτα τρολ της ΝΔ, να τους εξηγήσω, ο Νέρων ηταν ψυχαναγκαστικός και διεφθαρμένος. Δεν έβαλε αυτός φωτιές για να κάψει ανθρώπους, αλλά παρακολουθούσε απαθής τις καταστροφές που προκάλεσε η μεγάλη φωτιά της Ρώμης το 64 μ.χ.

Και μια απάντηση:

kyriaki @tsoukalidou
Απάντηση στον χρήστη @NikosKotzias
Είστε Έλληνας κύριε Κοτζιά ??? Είστε άνθρωπος που συναισθανεται τί συμβαίνει αυτήν την ώρα στην πατρίδα μας ?? Βάζετε φωτιές στους "οπαδούς "σας εναντίον ποιών??,εναντίον μιας εκλεγμένης κυβέρνησης??? Απαθής είναι η κυβέρνηση??? Σε ποιους απευθύνεστε εν τέλει??? Στους εφιάλτες ??

Τέλος, το δικό μας απλό σχόλιο: Ντροπή κ. Κοτζιά!

Πηγή: twitter.com

- Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου