7 Ιουνίου 2017

Μορφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Αν οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα κίνημα «Δεν πληρώνω», θα ήμουν μαζί τους

Αν η Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Καβάλας έφτιαχναν ένα νέο κίνημα «Δεν πληρώνω» σε αντίδραση για τα νέα διόδια που πρόκειται να εγκατασταθούν στην Εγνατία Οδό, ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μορφίδης, θα ήταν «μαζί τους!».

Αυτό ανέφερε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2017 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ όπου αναφέρθηκε και στη συνάντηση που είχαν οι τοπικοί βουλευτές με τον Χρήστο Σπίρτζη την Τρίτη στη Βουλή.

Ο βουλευτής είπε ότι «είναι μνημονιακή υποχρέωση η εγκατάσταση των νέων μετωπικών σταθμών», οπότε αυτοί θα εγκατασταθούν σε αυτήν τη φάση, με την προϋπόθεση ότι θα «ξηλωθούν» μόλις μπει σε λειτουργία το αναλογικό σύστημα! 
Ράβε-ξηλωνε δηλαδή και ο φορολογούμενος πολίτης πληρώνει!

Νωρίτερα, ο υπουργός Υποδομών Χρήστις Σπίρτζης, μιλώντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η εφαρμογή του ενιαίου αναλογικού ηλεκτρονικού συστήματος διοδίων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους -και στην Εγνατία- μέχρι το τέλος του 2018 είναι κεντρική πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. 

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες πριν, οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομικών (Σπίρτζης και Τσακαλώτος) αποφάσισαν τη δημιουργία 10 νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό μέσα στο έτος. Μάλιστα, οι τέσσερις θα πρέπει να λειτουργήσουν έως το τέλος Αυγούστου και οι υπόλοιποι έξι έως την 1η Νοεμβρίου.

Πηγές: Στοιχεία από protothema.gr, skai.gr


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου