11 Οκτωβρίου 2017

Κυρ. Μητσοτάκης: Ένας εξωγήινος του είπε...

Αίσθηση και αντιδράσεις, εντός και εκτός Βουλής, έχει προκαλέσει το σχόλιο του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου. Στην τοποθέτησή του είπε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής ότι ένας ειδικός ψυχικής υγείας τού ανέφερε πως ένας νέος ήθελε να κάνει αλλαγή φύλου επειδή του το είπε ένας εξωγήινος, υποστηρίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για αληθινή ιστορία.

Η ατάκα αυτή ήταν αρκετή για να ξεσπάσει αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και για να αναλάβουν δράση οι χρήστες του twitter και μέσα σε λίγα λεπτά να κάνουν trend το hashtag #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε. 

Μια μικρή επιλογή από το συγκεκριμένο hashtag: 

Φλωμπέρ‏ @ariscfu
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε ότι μια Αριστερή Κυβέρνηση που εξαρτάται από τη ψήφο του Πάνου Καμμένου είναι αδύνατο να σταθεί.

Miss Perpetuality‏ @asteroid977
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε να ψηφίσω Τσιπρα για να τελειώσει η λιτότητα

₯ DenAntexWallo‏ @Lampatzampa
Οταν σας τα ελεγε η Μουσχουρη οτι εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό κοροϊδεύατε. Να τωρα ναπουμε #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε 

Themis Kessaris @Kessaris_
Αχάριστοι, κοροϊδεύετε τον Κυριακό, που μας έδωσε επιτέλους την απάντηση για το μυστικό στον Υμηττό.#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε

Miss Perpetuality‏ @asteroid977
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε ότι τα ούφο έχουν κάνει κατάληψη στην Ελλάδα

Τρολαρω Αρα Υπαρχω‏ @Yannis9999
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε πως η ιδέα και μόνο δημιουργίας Ελληνικής υπηρεσίας διαστήματος από το Σύριζα έχει τρομοκρατήσει όλο το γαλαξία.

Master Yoda‏ @Doubter_James
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε ότι υπάρχει πετυχημένη Αριστερή κυβέρνηση σε έναν άλλο πλανήτη του γαλαξία!

Φελέκι‏ @safeleki
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε οτι οι τρανσφόρμερς είναι μεταλλαγμένοι τρανς που θα μας τον φορμάρουν.

Φλωμπέρ‏ @ariscfu
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε ότι η Ελλάδα θα βαράει το νταούλι και οι αγορές θα χορεύουν.

Drone @spigaro
Κι ύστερα λένε γιατί δεν κοροϊδεύετε το ΣΥΡΙΖΑ. Προλαβαίνουμε ? #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε #metonKyriako

Άγαμοι Θύται‏ @Axl_W_Rose
Κοροϊδεύτε Μητσοτάκη εσείς που πιστέψατε Τσίπρα οτι θα σκισει μνημόνια θα δώσει 751€ κατώτατο κ 12000€ αφορολογητο #ενας_εξωγηινος_μου_ειπε

sissi komi‏ @thetis2001
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε να παω Βραζιλια για ναχω το κεφαλι μου ησυχο και την καρεκλα μου στη θεση της!!

Άγαμοι Θύται‏ @Axl_W_Rose
#ενας_εξωγηινος_μου_ειπε οτι μέσα του 2017 και όλο το 2018 έρχεται μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας...

Τι ακριβώς είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης*

«"Χρειάζεται προσεκτικός αποκλεισμός καταστάσεων, που δεν εμπίπτουν στη δυσφορία φύλου και μερικές περιπτώσεις απαιτούν πολύμηνη τακτική παρακολούθηση με διαβίωση στο ρόλο του επιθυμητού φύλου πριν από τη λήψη μη αντιστρέψιμων αποφάσεων". Αυτά μας λένε οι ειδικοί. Μίλησα με έναν από αυτούς για να πληροφορηθώ καλύτερα την ουσία του προβλήματος. Κάτι που πολύ αμφιβάλω αν εσείς κύριε υπουργέ ή ο κύριος πρωθυπουργός έχετε κάνει. Μου διηγήθηκε, λοιπόν, μια ιστορία για ένα νέο παιδί, ο οποίος τον βρήκε και του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου, επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος. Πραγματική ιστορία, κ. υπουργέ. Και μου λέτε εσείς ότι είναι προοδευτικό να αδιαφορείτε για την πιθανότητα ενός παιδιού 18 χρονών να πάρει μια τέτοια απόφαση, χωρίς να υπάρχει μια ιατρική δικλείδα ασφαλείας» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Στο σχόλιο αυτό αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, o οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ πως προσβάλλει και υβρίζει τους διεμφυλικούς, ενώ, σε άλλο σημείο, είπε «εγώ κύριε Μητσοτάκη δεν ανέβηκα στον Υμηττό για να ρωτήσω τους εξωγήινους για να αλλάξω γνώμη. Έχω άποψη, έχω θέση, έχω ευθυκρισία. Και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου». 

Πηγές: Στοιχεία από twitter.com και huffingtonpost.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου