22 Οκτωβρίου 2017

Κουντουρά: Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις ούτε βάζει φόρους!

"Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους" είπε η κ. Έλενα Κουντουρά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Είναι προφανές ότι η υπουργός Τουρισμού "μας δουλεύει"!

Αφού μίλησε για τον τουρισμό, υπογραμμίζοντας ότι σημειώνει πρωτοφανή επιτυχία και φέτος με 90% πληρότητα, η κ Κουντουρά επεκτάθηκε σε γενικότερα θέματα.

«“Πάμε πολύ καλά, πάμε πάρα πολύ καλά! Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση”. “Η δική μας διακυβέρνηση έχει φέρει την ανάπτυξη σε όλους τους τομείς”. “Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους”. “Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια. Οι άνθρωποι, σήμερα έχουν τουλάχιστον ένα πιάτο φαΐ στο τραπέζι τους και βλέπουν φως στο τούνελ”».

Είναι πράγματι κάποιες από τις πρωινές δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, χθες στο “Σκάι” και τον Γιώργο Αυτιά. Τι και αν αυτός επέμενε ότι ο 
ΣΥΡΙΖΑ έκοψε τις συντάξεις 13 φορές... 

«Τα ... σχόλια είναι περιττά» σχολίασε η ΝΔ. «Οι Αντουανέτες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ από τον θρόνο τους ικανοποιούνται που ο λαός δεν τρώει από τα σκουπίδια» ανέφερε στο Twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Και όμως, υπάρχουν άνθρωποι που συμφωνούν μαζί της. Και η κ. Κουντουρά "χτίζει πολιτική καρίερα"!.

afirimeno.com
Με πληροφορίες απο το skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου