19 Οκτωβρίου 2017

Προκαλεί και πάλι ο Πολάκης για το βακτήριο της χολέρας στο «Έλενα Βενιζέλου»

«Ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας στα πρώτα δείγματα σε νερά του υπογείου της αποθήκης τροφίμων του Νοσοκομείου Έλενας Βενιζέλου» καταγγέλει η ΠΟΕΔΗΝ. «Χολέρα, πανούκλα, σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο ... λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας» απαντά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) σε ανακοίνωσή της, στις 18.10.2017, αναφέρει: 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας στα πρώτα δείγματα σε νερά του υπογείου της αποθήκης τροφίμων του Νοσοκομείου

Στο υπόγειο της αποθήκης τροφίμων έξι μήνες τρέχουν νερά. Διαμαρτύρεται συνεχώς το Σωματείο και οι Εργαζόμενοι. Η Διοίκηση δεν αποκατέστησε τη βλάβη. Το πρόβλημα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. Τα νερά τρέχουν. Έγινε καλλιέργεια δείγματος του νερού που τρέχει από την αποθήκη τροφίμων από την Επιτροπή Λοιμώξεων του Νοσοκομείου. Στα πρώτα δείγματα ανιχνεύθηκε το βακτήριο της χολέρας. 

Η χολέρα είναι μία βακτηριακή νόσος που μεταδίδεται στον άνθρωπο μέσω του μολυσμένου νερού και των κοπράνων. Η νόσος συναντάται σε χώρους κακής υγιεινής. Η νόσος μπορεί να αποβεί μοιραία για τον άνθρωπο μέσα σε λίγες ώρες από την εκδήλωση των συμπτωμάτων.
Πόσες φορές έχουμε αναφερθεί στην κακή κτιριακή κατάσταση του Νοσοκομείου Έλενας Βενιζέλου. Για τα χαλασμένα κλιματιστικά που τρέχουν νερά. Για τους διαλυμένους τοίχους και τα μπάνια. Πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα. Κινδυνεύουν γυναίκες, παιδιά, εργαζόμενοι.


ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ 

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

Επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, γράφει στο λογαριασμό του στο στο Facebook

«Χολέρα ,πανούκλα ,σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο που χάνεις τη πλειοψηφια. Ψάξε στους υπονόμους κάτω Απ το βοθροκαναλο του Φαλήρου να δεις μικρόβια και σαπροφυτα που θα βρεις ..... .....λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας....».


Παυλος Πολακης
6 ώρες πριν
Χολέρα ,πανούκλα ,σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο που χάνεις τη πλειοψηφια .
Ψάξε στους υπονόμους κάτω Απ το βοθροκαναλο του Φαλήρου να δεις μικρόβια και σαπροφυτα που θα βρεις .....
.....λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας....

Και μολονότι το υπουργείο Υγείας, με ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει ουσιαστικά την ύπαρξη του βακτηρίου, λέγοντας ότι αναμένονται τα πλήρη αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, ο κ. Πολάκης ξαναγράφει στο Facebook:

«Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους ....., Εμείς προχωραμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας)από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας».



Παυλος Πολακης
2 ώρες πριν
Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους .....,
Εμείς προχωραμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας)από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας 

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Πρόκειται για τον αρμόγιο για την Υγεία υπουργό στη χώρα μας, με το γνωστό του πλέον ύφος και ήθος... 

Πηγές: poedhn.gr, protothema.gr, Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου