23 Οκτωβρίου 2017

Στον απόηχο της εκδρομής ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο

Εκδρομή "τιμής και μνήμης" χθες στη μαρτυρική Μακρόνησο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίθεση σε αριστεριστές, Λαεν και Ανταρσυα που "παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους" εξαπολύει ο Νίκος Καρανίκας. "Από τον Τραμπ στην Μακρόνησο, ένας ξεδιάντροπος δρόμος" σχολιάζει κάποιος στο twitter. Πιο αναλυτικά:

Η περιήγηση στη μαρτυρική Μακρόνησο διοργανώθηκε από την εφημερίδα «Αυγή», το Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», το «Left.gr» και άλλα μέσα ενημέρωσης του χώρου του κυβερνώντος κόμματος. Στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής παρευρέθησαν υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης και Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο Νίκος Φίλης κλπ.
 
Σαντορινιός, Σκουρλέτης, Ρήγας, Βάκη, Φίλης στην κατάθεση στεφάνου 

Ενδεικτικό της σημασίας που απέδωσε η Κουμουνδούρου στις εκδηλώσεις αυτές είναι η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η μνήμη ως ταυτότητα. Φόρος τιμής σε όλες τις γενιές της "αρχαίας σκουριάς". Συγκίνηση για τη μεγάλη συμμετοχή στην επίσκεψη - προσκύνημα στη Μακρόνησο». 

Η επίθεση του Νίκου Καρανίκα

Εντύπωση όμως προκαλεί η δριμεία επίθεση, 
με αφορμή την επίσκεψη ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο, που εξαπέλυσε μέσω Facebook σε αριστεριστές, ΛΑΕΝ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. "Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή... Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών..." αναφέρει μεταξύ άλλων.

Νίκος Καρανίκας Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο... πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενω θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σή
μερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή ( βλ. έντυπα και μμε του Μαρινάκη…κτλ), υιοθετώντας την ίδια ατζέντα με το διαπλεκόμενο κεφάλαιο και θεωρούν περισσότερο και απο το ΚΚΕ ότι τους ανήκει η μαρτυρική Μακρόνησο.
Αυτοί που παράτησαν τον αγώνα για να πίνουν τον καφέ τους στα αριστερά καφέ και στους διαδρόμους των υπηρεσιών, σώζοντας τις βίλες των εργοδοτών τους από τους πλειστηριασμούς, διαμαρτύρονται και είναι μόνο αντιΣυριζα, γιατί φορολογήθηκαν ως μικροαστοί ...με μνημόνιο απο τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το σίγουρο είναι ότι η Μακρόνησος δεν είναι νησί των αριστεριστών. Αυτοί, τότε συνθηκολόγησαν δίνοντας λουλούδια στους γερμανούς φαντάρους και τώρα ψάχνουν με τον Μαρινακη και τον Κούλη το κοινό πρόγραμμα δράσης του Νοέμβρη.

Σχόλια στο twitter

Εντωμεταξύ στο twitter έχει στηθεί πάρτι από επώνυμους και ανώνυμους. Μια μικρή αυθαίρετη επιλογή από σχόλια:

Νίκος Υποφάντης‏ @NYpofantis
Ρε είστε σοβαροί; Προχθές ήσασταν στα 4 με τον #Τραμπ & σήμερα εκδρομή στην #Μακρόνησο;Ποιος σας είπε ότι είναι θίασος η #Αριστερά; #ΚΚΕ 

Yannis Pretenteris‏ @AnatropiMegaTV 
Μετά από κάθε Λευκο Οικο πάνε και μια Μακρόνησο για να στανιαρουν #Μακρονησο #ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ 

Δηλητηριώδης Οίνος‏ @idioinos 
Απ' ότι βλέπω η Πανίδα στην Μακρόνησο εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα είδη!

Φωνή Λογικής‏ @fwnhlogikhs
Κάνει ντόλτσε βίτα στο αμέρικα ο Τσίπραρος και στέλνει τα μόμολα σε αγωνιστικές εξορμήσεις στην Μακρόνησο.

Miss Perpetuality‏ @asteroid977
Μετά τον Τραμπ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ! Τέτοιο δούλεμα δεν έχει ρίξει στο λαο κανείς! 

ΚΛΑΡΙΝΟΓΙΑΤΡΟΣ‏ @klarinodoctor 
ΣΥΡΙΖΑ Εξωτερικου Λονγκάϊλαντ ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικου Μακρόνησο #syriza_xeftiles παντού.

ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΣΑΚΗΣ‏ @sakismoumtzis
ΣΥΡΙΖΑ: Από τον Τραμπ στην Μακρόνησο, ένας ξεδιάντροπος δρόμος. 

afirimeno.com

Πηγές: protothema.gr, facebook.com, 
twitter.com 

Σχετικές αναρτήσεις:
Ταξίδια στην Ελλάδα: Μακρόνησος
Η Γελοιογραφία της Ημέρας 22.10.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου