23 Οκτωβρίου 2017

Η Κάρλα Μπρούνι στο Παλλάς

Η Κάρλα Μπρούνι ξεκίνησε απόψε τη διεθνή της περιοδεία από την Ελλάδα και η Αθήνα την υποδέχθηκε με το πιο δυνατό της χειροκρότημα στο κατάμεστο από κόσμο Παλλάς.

Η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας επέλεξε την Ελλάδα

για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το «French Touch», τη νέα της δισκογραφική δουλειά που προέκυψε, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σαν αστείο εξαιτίας της γαλλικής προφοράς που έχει όταν ερμηνεύει τραγούδια στην αγγλική γλώσσα. Και το απέδειξε απόψε ξεκινώντας την συναυλία της με το τραγούδι enjoy the silence". 

Carla Bruni - Enjoy The Silence

Στη συνέχεια χαιρέτισε στα ελληνικά λέγοντας «καλησπέρα Αθήνα. Ευχαριστώ» και συνέχισε στα αγγλικά εκφράζοντας τη χαρά της που ξεκινάει την περιοδεία της από την Ελλάδα. 

Όταν της πρότεινε ο παραγωγός της, Ντέιβιντ Φόστερ να ξεκινήσει την περιοδεία της από την Ελλάδα ήταν κάτι που την ενθουσίασε. «Ο παραγωγός μου, είχε αυτή την ιδέα, την οποία και λάτρεψα. Έπαιξα σε πολλές χώρες στην τελευταία μου περιοδεία, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να πάω στην Αθήνα. Αισθάνομαι πολύ κοντά στην Ελλάδα», είπε η κ. Μπρούνι μιλώντας 
στο ΑΠΕ- ΜΠΕ. 

Εξάλλου όπως επισήμανε: «Γεννήθηκα στην Ιταλία και αυτές οι δύο όμορφες χώρες έχουν πολλά κοινά, ξεκινώντας από τη Μεσόγειο Θάλασσα που λατρεύω και είναι μια σταθερή πηγή έμπνευσης και ευτυχίας. Έτσι ναι, η ιδέα της έναρξης αυτής της νέας περιοδείας μου από την Αθήνα με συνεπήρε αμέσως». Άλλωστε σ' αυτό συνετέλεσε και η ελληνική καταγωγή του πρώην Γάλλου Προέδρου, Νικολά Σαρκοζί. «Και ναι, ο σύζυγός μου που έχει ελληνικές ρίζες, είναι από τη Σαλονίκη, το έκανε ακόμα πιο ευχάριστο», είπε. 


Μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια η πρώην «Premerie Dame» είπε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ: «Το επόμενο εγχείρημα μου είναι να δώσω την καλύτερη δυνατή ζωή στο French Touch. Ξέρετε, αφού γεννήσεις ένα μωρό, δεν μπορείς να το αφήσεις να προχωρήσει μόνος του... Έτσι, μετά την Αθήνα θα υπάρξουν πολλές ακόμα συναυλίες, σε όλο τον κόσμο και αυτό θα με κρατήσει αρκετά απασχολημένη για λίγο!».

Απόψε ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν την συναυλία στο Παλλάς ήταν, εκτός από τον σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τη σύζυγο του Έλενα Τζούλη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγο του Ευγένεια Μανωλίδου, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί καθώς και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της τηλεόρασης. 

Η Κάρλα Μπρούνι για να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό, καθώς στην προηγούμενη περιοδεία της δεν κατάφερε να τραγουδήσει στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί και αύριο στο Παλλάς. 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου