17 Οκτωβρίου 2017

Νατάσα Παζαΐτη: Με τι ασχολείται σήμερα;

Οπως ο Κώστας Καραμανλής μετά την ήττα του στις εκλογές του 2009 αποσύρθηκε στα «ορεινά» της Βουλής και στη Ραφήνα, έτσι και η σύζυγός του, η κυρία Νατάσα Παζαΐτη βρέθηκε μέσα σε μια νύχτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: Από εκεί που ήταν η στιλάτη σύζυγος του Πρωθυπουργού έγινε μια ανώνυμη -όσο γίνεται- γιατρός ακολουθώντας γενικά την τακτική του συζύγου της. 

Στο ερώτημα "με τι ασχολείται αυτές τις ημέρες η κυρία Παζαΐτη" ήρθε να απαντήσει ένα ρεπορτάζ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, που αναφέρει: 


"Την πρώτη θέση κατέκτησε η συμμετοχή του Κέντρου Υγείας Μαστού- Νατάσα Παζαΐτη στον διεθνή φωτογραφικό διαγωνισμό Pink Glove Photo Competition. 

Μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Βασταρδή, ο οποίος εικονοποίησε την ιδέα της κ. Παζαΐτη, και της δημιουργικής του ομάδας (styling Dimitris Scwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotakou, ass. phot. Eleutheria Motaki), η ελληνική συμμετοχή έχει ως σύνθημα «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη». 

Η Νατάσα Παζαϊτη, μόλις ενημερώθηκε για τη νίκη στο διαγωνισμό ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για το αποτέλεσμα με ένα μήνυμά της στο Facebook".  


«Νικήσαμε», έγραψε σε μήνυμα της στο Facebook... 
Ολόκληρο το μήνυμα στη συνέχεια:
Νατάσα Παζαΐτη - Κέντρο Υγείας Μαστού

Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή

Νικήσαμε. Χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο έστειλαν τη φωτογραφία μας στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Pink Glove Photo Competition. Η συμμετοχή μας με μήνυμα «Feel the (g)love - Νιώσε την αγάπη: Εμπιστεύσου την υγεία σου στα καλύτερα χέρια, εκείνα των εξειδικευμένων γιατρών και νιώσε την αγάπη» ταξίδεψε στον κόσμο για να βάλει το λιθαράκι της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού.

Είμαι πολύ συγκινημένη όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εμπιστοσύνη, την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε με όλους τους τρόπους καθ’όλη τη διάρκεια της ψηφοφορίας: την ψήφο, τις κοινοποιήσεις και τα τρυφερά και ενθαρρυντικά σας μηνύματα. Και είμαι πολύ περήφανη που με το χρηματικό βραβείο που αντιστοιχεί στην πρώτη θέση θα ενισχύσουμε το «Κ.Ε.Φ.Ι. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών) – Δίπλα στον ασθενή και την οικογένειά του» στο νέο πρόγραμμα κατ’ οίκον νοσηλείας που προσφέρει σε ασθενείς με καρκίνο: Θα νιώσουν την αγάπη μας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος. Η μεγαλύτερη νίκη είναι η συμμετοχή. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σπουδαίο φωτογράφο Γιάννη Βασταρδή και την δημιουργική του ομάδα (styling Dimitris Nireas Schwartz, makeup Thanos Molos, editing Maria Panagiotonakou ,ass.phot.Eleutheria Motaki).

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου
Νατάσα Παζαΐτη. 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, protagon.gr, facebook.com/NatasaPazaiti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου