14 Απριλίου 2016

Παραλήρημα Πολάκη κατά δημοσιογράφων και ΜΜΕ

Νέο παραλήρημα του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, εναντίον των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης. Σε ομιλία του σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι, χαρακτήρισε "βοθροκάναλα της διαπλοκής" τους τηλεοπτικούς σταθμούς και "χθεσινά αυγά" τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο Υπουργείο Υγείας.

Εκτόξευσε μάλιστα απειλές εναντίον των καναλιών, λέγοντας ότι "τώρα θα τα πούμε όλα, γυρνάει κι ο τροχός", ενώ για τον δημοσιογράφο που είχε αντιπαρατεθεί μαζί του στη γνωστή επεισοδιακή συνέντευξη τύπου
του υπουργείου Υγείας το Δεκέμβριο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "κανονικά έπρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη".

Επιπλέον, αποκάλεσε "Δρακουλέσκου" την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα, Ντέλια Βελκουλέσκου.

Τέλος, επιτέθηκε στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι προέρχεται "από την κατ’ εξοχήν οικογένεια της διαπλοκής".

Αντιδράσεις

«Δεν χρησιμοποιώ την ορολογία βοθροκάναλα ούτε την κρίνω» είπε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλκευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος. Επισήμανε ωστόσο πως συμφωνεί με την πολιτική ουσία των όσων είπε νωρίτερα ο κ. Πολάκης. 

«Λεκτικό ατόπημα» χαρακτήρισε την απειλή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κατά της ζωής δημοσιογράφου η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, αποδίδοντάς το «στην αγανάκτηση από συμπεριφορά ΜΜΕ». 

Αυθεντική έκφραση της κυβέρνησης Τσίπρα χαρακτηρίζει τον Παύλο Πολάκη σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, ενώ την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Υπάρχουν στοιχεία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ που είναι κοντά σε μια εθνολαϊκιστική λογική» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

Πηγή: www.skai.gr






yle="text-align: center;">

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Αττικής (ΙΣΑ): «Το πραγματικό κυβερνητικό σχέδιο για την υγεία των Ελλήνων» παρουσίασε την περασμένη Τετάρτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στο Μαρούσι. «Θα χώσουμε κάτω από τη γη, όλους όσους διαφωνούν μαζί μας», σημειώνει ο ΙΣΑ στην ανακοίνωση του. Και συνεχίζει: «Και για να μας χώσουν ακόμη πιο εύκολα κάτω από τη γη, φρόντισαν με την πολιτική τους το προηγούμενο διάστημα»...«Μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Πολάκη και την κάλυψη που του παρείχε στη Βουλή ο προϊστάμενος Υπουργός του, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνον ανεπαρκείς, αλλά στερούνται και του κατάλληλου ήθους για να παραμείνουν κι άλλο στη θέση αυτή» Πηγή: tovima.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλληλέγγυα στον Πολάκη η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, που δήλωσε σήμερα πως τον κατανοεί πλήρως και πως «Μπορεί να έλεγα τίποτα χειρότερο»!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή