21 Απριλίου 2016

Θα συμπλεύσει με τη ΝΔ ο Χάρης Θεοχάρης;

Το ψάρεμα της ΝΔ στα θολά νερά του Ποταμιού φαίνεται να είχε αποτέλεσμα, σύμφωνα με το σκίτσο του Ηλία Μακρή. 

«Προσπαθώ να δω τι είναι το καλύτερο για τη χώρα, θα σκεφτώ, αλλά αφού πρώτα περάσουν οι κρίσιμες στιγμές» ανέφερε ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ερωτηθείς γα τα επόμενα σχέδιά του μετά την ανεξαρτητοποίησή του την Τρίτη από την Κ.Ο. του Ποταμιού, τονίζοντας ότι το πρώτο του μέλημα δεν είναι η καριέρα του και η προσωπική του αποκατάσταση. Δεν πείθει όμως.

Εξάλλου, απαντώντας σε ερώτηση για το αν προτίθεται να ανταποκριθεί στην πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι κάθε πολιτικός αρχηγός έχει το δικαίωμα να απευθύνει πρόσκληση και οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα να εξετάσουν με ποιον τρόπο θα υπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών. Μια απάντηση που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συμπόρευσής του με τη ΝΔ.

Αναφερόμενος στους λόγους που τον οδήγησαν στην ανεξαρτητοποίηση, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε: «Είχα εκφράσει διαφωνίες, όλο το προηγούμενο διάστημα έμεινα σταθερός στις απόψεις μου, είχα μιλήσει και για διγλωσσία, τη μία μέρα ήμασταν με την πλευρά της κυβέρνηση την άλλη ήμασταν αντιπολίτευση. Νομίζω ότι και τώρα βλέποντας κάποιες λογικές και ενέργειες που και με τη ΝΔ πηγαίναμε και με το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη διγλωσσία εγώ πιστεύω ότι θα την πληρώσουμε και δεν μπορούσα να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη λογική και στρατηγική». 

Από την άλλη, το Ποτάμι καταλογίζει στον κ. Θεοχάρει ότι «μας τρέλαινε λίγο όλους με τις συνεχείς μετατοπίσεις του αλλά το υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία». Και διερωτάται: «Αφού διαφωνούσε σφόδρα με την περυσινή πολιτική του κόμματος γιατί δέχτηκε να μπει στις λίστες; Για να μη χάσει την καρέκλα του βουλευτή; Και γιατί δεν παραδίδει τώρα την έδρα αφού συνεχίζει να διαφωνεί σφόδρα;»

Πηγή: Στοιχεία από www.naftemporiki.gr
Το σκίτσο είναι του Ηλία Μακρή είναι από την Καθημερινή






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου