17 Απριλίου 2016

Έκοψε τις νεραντζιές γιατί «έκρυβαν» το μαγαζί του

Εστιατόριο στο Παγκράτι, αποφάσισε αυθαίρετα να «κλαδέψει» (σχεδόν κόψει για την ακρίβεια) τέσσερα ολάνθιστα δέντρα μπροστά από το κατάστημά του. Οι περίοικοι αντέδρασαν και ο δήμος Αθηναίων επέβαλε πρόστιμο.

Τα δέντρα κόπηκαν με αυθαίρετη απόφαση του εστιατορίου YAMATO Furin Kazan, που βρίσκεται στην οδό Αλκιμάχου, στον αριθμό 21. Δημότης της περιοχής κατήγγειλε το γεγονός στην Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, που ανταποκρίθηκε άμεσα και, κατόπιν αυτοψίας, επιβεβαίωσε την αυθαίρετη καρατόμηση των τεσσάρων δέντρων, ηλικίας τουλάχιστον 30 ετών. 

Ηδη έχει επιβληθεί πρόστιμο, ενώ τη Δευτέρα 18 Απριλίου ο Δήμος θα καταθέσει και μήνυση για την αυθαίρετη κλάδευση.

Οι νεραντζιές όπως ήταν πριν το κλάδεμα. Ανθισμένες και φουντωτές

Ο ίδιος παραδέχθηκε την ευθύνη για την κοπή των δέντρων. «Ήταν λάθος μας», λέει στο protagon.gr. Σε αντίθεση, μάλιστα, με ό,τι είπε στο κλιμάκιο του Δήμου, αυτή τη φορά δηλώνει ότι ποτέ δεν επικοινώνησε με καμία αρμόδια υπηρεσία. Υποστηρίζει πως αναγκάστηκε να προχωρήσει στο «κλάδεμα» γιατί ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε κανείς για τη φροντίδα των δέντρων. Απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι τα δέντρα κόπηκαν για να φαίνεται καλύτερα η πρόσοψη της επιχείρησης και υποστηρίζει πως τα δέντρα «είχαν αρρωστήσει και ήταν εστία μόλυνσης». 

Πηγή: www.protagon.gr 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου