6 Μαΐου 2016

Η έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό «Μετέωρο Βήμα» στην Αθήνα

Η μεγάλη έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό 28 Ελλήνων γελοιογράφων, με τίτλο «Μετέωρο Βήμα», που ξεκίνησε από την Ρόδο, στις 7 Μαρτίου 2016, συνεχίζει το ταξίδι της.
Μετά την Κω, την Λέρο και το Αγαθονήσι, κάνει στάση στην Αθήνα! Στόχος της είναι, μετά την Αθήνα, να φτάσει στον βασικό προορισμό της, στις Βρυξέλλες. 

28 Έλληνες γελοιογράφοι, με 120 έργα, χρησιμοποιώντας την παγκόσμια γλώσσα και δύναμη του σκίτσου, της εικόνας και της σάτιρας, ανοίγουν διάλογο για το μεγάλο θέμα του προσφυγικού, καταθέτουν τις απόψεις τους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.  

Από την Κυριακή 8 Μαΐου, έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου, παρουσιάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος, από τις 9.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ! 

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από την Λέσχη Ελλήνων Γελοιογράφων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΣΗΕΑ, με την υποστήριξη της «ΣΤΑΣΥ» και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Το επίσημο άνοιγμα της Έκθεσης θα γίνει τη Δευτέρα 9 Μαίου από τον Πρόεδρο της Βουλής, κύριο Νίκο Βούτση.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σκιτσογράφου Γιάννη Καλαϊτζή. 

Πηγή: ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ-Έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό
Σχετική ανάρτηση: 
Το Αφηρημένο Blog: Έκθεση σκίτσων για το προσφυγικό






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου