21 Μαΐου 2016

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους της EgyptAir

Φωτογραφίες από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, Airbus A320, της EgyptAir που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Παρίσι - Κάιρο και συνετρίβη στη Μεσόγειο έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Άμυνας της Αιγύπτου.

Το ΒΕΑ «επιβεβαιώνει πως υπήρξε εκπομπή μηνυμάτων Acars (Aircraft Communication Addressing and Reporting System) που επεσήμαιναν την ύπαρξη καπνού στο πιλοτήριο λίγο πριν την παύση αναμετάδοσης δεδομένων πτήσης», δήλωσε εκπρόσωπος του Γραφείου. 


Πάνως η Γαλλία επανέλαβε πως όλα τα σενάρια εξακολουθούν να εξετάζονται: «Αυτή τη στιγμή (...) εξετάζονται όλα τα σενάρια και δεν προκρίνεται κανένα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό αφού συναντήθηκε στο Παρίσι με τους συγγενείς των θυμάτω
ν. 
 

«Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν εδώ κι εκεί και που μερικές φορές εξάλλου είναι αντιφατικές, προκαλούν πολύ συχνά ερμηνείες σχεδόν οριστικές. Προειδοποιώ αυτό να μην συμβαίνει επειδή δημιουργεί οδυνηρή ένταση στις οικογένειες», πρόσθεσε. 


Χαρακτήρισε προτεραιότητα την αναζήτηση του αεροσκάφους και την ανεύρευση των μαύρων κουτιών που θα δώσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις «που είναι θεμιτό να τίθενται», συνόψισε ο Γάλλος υπουργός. 

Πηγή: Στοιχεία από www.naftemporiki.gr 
Σχετική ανάρτηση: Αεροσκάφος της Egyptair συνετρίβη νότια της Καρπάθου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου